Aynen orda da istedi denedim girmek için
Peki yardıma maile erişimim yok desem bana neler soruyorlar ve bilmem mümkün olmayan şeyler sorulursa oyundaki...
3 yada 4 yıl önce bi arkadaşım bana bi hespa şifresi vermişti 2026 da açılcak banı tabi beklersen oynarsın al senin olsun demişti tabi ben daha o zaman valo...
Hocam genelde richnut alıyorum 1kg lık kutudan en ucuz aldığım zaman az önceki siparişimdi o da 1 kilosu 238 TL di. Kilosunu nasıl 150 TL den alıyorsunuz...
Maalesef Daha kablosuz bile çekilmedi ama bölgede dönüşüm varmış. Ben ön başvuruda bulundum müşteri temsilcisi tavsiye olarak binada TT abonesi olanlar...
Ben aynı demedim ki hocam VDSL de port yok fiber içinde başvuru yaptım dedim. Ama VDSL de santralda yok diyor nasıl oluyor hala binada tüm daireler VDSL...
İsmi anımsatıyor ama sitesinde altyapı sorgulama göremedim
1770546421
Eyvallah hocam buda ona benziyor galiba şimdi baktımda birde santral hğzmeti yok boş...
Bi site vardı böyle yeşil temalı bişey diğerleri gibi sadece Max hızı göstermek yerine bütün ayrıntılarıyla hat değerlerini gösteriyordu adı neydi o sitenin
Vay be baya azmjş ben 4 5 bin lira hayal ediyordum taahütlü paketlere olan ön yargım azaldı.
Kaç mpslik pakete sözleşme yaptın hocam
Birxe gigafiber kendi...