Bişey olsa yaptırmak zor yani anlaşılan ama klavyeli kılıf falan cezbetmişti beni o fiyat aralığında geriye bi tab a11 plus kalıyor demi hocam. Birde...
Adaptörün üzerinde yeşil ile işaretlediğim gibi PPS özelliğinin yazması lazım. Evet, Honor Pad 10'da adaptör var. Bu arada fotoğrafını çektiğim adaptör...
O zaman oynayamasın daha iyi :) sabah akşam elinde zaten belki onun yerine daha basit oyunlar oynar hem ekran süreside azalır
1768343496
Evde bir sürü...
O zaman iade edicez orası kesin hocam muhtemelen yarın elime geçer hemen geri yollarım. Bu arada elime biraz daha para geçti nasip işte... Neyse Honor pad...
Normalde açsan bile koşulsuz iade var internette diyordu arkadaşlar ama biz garantiye alıp açmayız tamamdır hocam. Bu arada 895 o kadar kötü bi işlemci mi...
Ağa x9a yı sipariş ettim gece ya olmadı gelince beğenmezsek iade ederim belki ileride başka da alabiliriz idare etmez mi zaten bişey yaptığı yok azami pubg...
Valla bi tık almışken iyisi olsun liseye kadar kullansın diye düşündüm şimdi 3. Sınıfta az önce honor pad10 alcaktımda klavyeli kılıfla beraber diye...
Hocam
https://www.epey.com/tablet/honor-pad-x9a-2.html
Bu tabletin ekranı TFT ya şimdi honor ped 10 un ıps ekranı ile arasında ne fark var tam olarak kötü...