Bağlı galiba hocam. Çünkü Eve geldim hiçbişi yapmadan prizden internet kablosunh çekip taktım internet geldi dsl yanmaya başladı ilginç bi şekilde. 10 dakka...
Bizim mevcutta kullandığımız bi internet aboneliği vardı kapattım ve yeni sıfırdan abonelik başvurusu yaptım aynı gün hat akitfleşti ama dsl modemde...
Bu halka yeni arz olan şirketlerin haberleri nerede yapılıyor peki hocam nereden takip edebiliriz baktım şimdi o hisseye kısa sürede fena patlamış gerçekten
Zaten borsada ki tüm şirketler halka arz olmuş olmuyor mu hocam bu halka arz terimi tam olarak ne anlamda kullanılıyor pek teknik borsa bilgim yok. Yeni...
Valla fazla bi para yoktu zamanında koç ile aselsana böldüm. ASELSAN mutlu etti ancak koç yerinde saydı gibi bişi ASELSAN candır hocam can yakacağını...
İyi niyetine istinaden açıklama yapıyorum. Bu siyonist kafa öyle çalışmaz. Sana 1 liradan malı sattı mı? Peki şimdi elinde tonla deterjan var. Sen gidip...
Hocam yurtiçi candır ya hem hızlı hem sağlam geliyor hizmetini beğeniyorum. DHL ise MNG ile aynı sistem devam ediyor ve aynı berbat sistem hayatımda...