bunu yapanlardan almamak için zaten kalksın diyoruz eğer kalkmazsa o adam bi şekil toptan yine alıp yine fahiş fiyattan sana bana satacak en azından diğer...
Hocam uzaktan çok aşırı bir fark yok. Yakından biraz farkediyor.
Lakin ben yatak odamda izliyorum. Belki çok farkı hissedemedim. Çünkü diğer odadaki tv...
kapitalizmin içindesin zaten bu sistemde yaşıyorsun kılıfa 300 tl vermediğin için kapitalist sistemin kölesi olmadığını falan mı sanıyorsun hocam günün...
ya dostum sen de çıtırdan otizm var mı adamın aradığı özellikler stanleyde vardır onu almıştır ben de termos kullanıyorum ama stanley değil termosa sadece...
tarlada çalışan ve kamp yapmaya giden insanlar için üretilen bir şeyi dışarıda içeceğini sıcak olarak muhafaza etmek isteyen biri kullanamaz mı ne saçma...
aynı şey telefon içinde geçerli adamların 15 günde alabildiği telefona gidip 2 3k verip kılıf takanda var tamamen alım gücüyle alakalı fahiş fiyatlara...
BANA ÖZEL KISMINDA ÇIKMAYAN ARKADAŞLAR 6262'YE SELFY BYNOGAME YAZARAK KODU MESAJ ŞEKLİNDE ALABİLİRLER HER YAZMANIZDA 1 KOD VERİYOR TOPLAM 2 KERE MESAJ...
arkadaşların dedikleri gibi aynılar nk daha hafif olduğu için daha kolay manevra yapar motoru yönlendirebilirsin eğer yeni başlıyorsan zaten racing alma...