arkadaşlar selam. ramimden şüphe duyuyorum. eksi rami takınca sorun yaşamıyorum fakat yeni aldığım rami takınca aradan 25-45 dakika geçince bi yavaşlama geliyor,imleç donması yaşatıyor. vatan bilgisayara test etmeleri için tekrardan verdim. herhangi bir test sonucunda bile düzgün sonuçlar vermez...
Arkadaşlar selam. bilgisayarım garantiden geldi. her şey normaldi. aradan 1 saat kadar bir süre geçti imleç takılmaları,uygulamaların geç açılması,video açarsam görüntünün önden gelip sesin arkadan gelmesi,oyunlarda fps yüksek olmasına rağmen kasma hissi.(bütün bunları ilk taktığımda değil,aradan...
arkadaşlar selam. mavi ekran hatası aldım. fakat minidump u nasıl paylaşacağımı bilmiyorum. yardım edebilir misiniz?
1598961633
Microsoft (R) Windows Debugger Version 10.0.20153.1000 AMD64
Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved.
Loading Dump File...
nzxt cam kurdum. sıcaklık değerleri olması gerektiği gibi boşta iken 47yi geçmiyor
1598877174
hiç mavi ekran vermiyor. eski ram ile kullandım oyun oynadım hiçbir sıkıntı yaratmadı. yeni rami taktım 15-20 dakika sonra herhangi bir uygulama açsam bile imleç dona dona gidiyor. taki kapatana kadar...
Nalet şey mavi ekran da vermiyor. Ram testleri yapıyorum sorun bulmuyor eski ramimi takıyorum sıkıntı yaratmıyor. ve kasa öncekine bakış çok sesli çalışıyor. fan hızı vs.
arkadaşlar tekrardan selamlar. bilgisayarım servise gidip geldi. fakat herhangi bir sorun bulunamamış. sadece ekran kartı bios güncellemesi yapılmış. sorun bios güncel olmadığı olmuş olabilir mi?