Evet insan kacakcisi daha masum geliyor ciddeb diyorum sizin bu sacmaliklarinizdan dolayin oluyor ayriyeten karismiyorum benimle omur gecirecek birinin o...
18 yasindayim kendim gibi kizlarla iletisimi olmayan yumusak kizlari hemen ablayan erkekler gibi ayni sekilde karsi cins icin dusunursek hic sevgilisi...
Orjinalinde canliydi ama kendim bilerek sis ekledim fizikleri mixano sitesinden alinti animasyoblar onun icin ic ayrintilarini duzeblemem gerekirdi zaten...
17 yasindayim renderla beraber 3 bucuk saatimi aldi karakter textureleri animasyonlari modeller hareketlendirmeler bana ait
Blender ve after effect ile...
17 yasindayim 190 boy 110 kiloyum 115 ten dustum 1 hafta icinde 1 bucukta olabilir 7 den sonra birsey yemeye izin vermiyor rejim gibi. Gunde 2 butun ekmek...
Yani herseyi paylasicam surada 18 yasindayim bana gelen oldu konusmak isteyen ama ben konusmadim cunku iyi insanlar degildi su an ortalama 1 2 arkadasim var...
17 oldum 18 olacagim valla 4 yil oldu okulda telefonla oynamaktan baska birsey yapmadigini fark ettim yasadigim tek aksiyon biri bana 14 yasinda cocuk caki...