AkselWW isimli üyenin son içerikleri

1. A

🔥İndirim Next YE-58GFSG8-QLED 4K Google TV 15.999 TL

kasim indirimlerinden girer
  2. A

🔥İndirim Next YE-58GFSG8-QLED 4K Google TV 15.999 TL

58 inç panel tüm tvlerde 55 incin ledleri kullanılır 58 inch led diye bir şey yok o yüzden 58 almak mantıksız hem ciddi görüntü farkı oluyor ya 55 yada 65 e elmak daha mantıklı tamir etmiş test etmiş bir olarak soyluyorum şuan 65 i bekliyoum indirime girsinde cok güzel bir tv
  3. A

Yardım Vida yalama oldu işlemci yardım

olmaz
  4. A

Yardım Vida yalama oldu işlemci yardım

paket lastiğini vidanin üstüne koy torna vidanın ucunu düzgün seç ve bastırarak az biraz sık sonra geriye doğru çevir varsa yumuşak lastik çift taraflı bant daha kolay oluyor
  5. A

Windows 11 yüklenmiyor

format atma ekranında c silip kurulum yaptıktan sonramı boyle oluyor ?
  6. A

Bilgisayarım kapanıyor fakat kasa çalışmaya devam ediyor

işlemci sıcaklıklarını sürekli kontrol et mavi ekran gibi hata alıyorsan hardisk derdim direk ama ana karttaki bobinlerdende olabilir
  7. A

Yardım Wifi operatör sorunlari

ping 2 olabilir jitter değerin pinglw aynı olması lazım yada 1-2 puan ustu olması satbil olduğuna işaret kabloyla deneme şansın varsa kabloyle dene modemin olduğu yerde sana bakan tarfata ayna olabilir gardırop olabilr bunlar büyük etkenler
  8. A

Yardım SSD VİDASI YALAMA OLDU NASIL SÖKECEm???

3 -4 paket elasiğini üst üste koy torna vidayla dene hala olmazsa anakartı sök dışarı al hem tornavidayla bastır yandanda yan keskiyle extra kuvvet ver
  9. A

🔥İndirim HP Victus 16-R0066NT 44500Tl

Nedeni nedir acaba ?
  10. A

Çözüldü✓ Durduk yere mavi ekran

ilk olarak cmd den sfc /scannow bu kodu dene düzelmezse format düzelmezse ssd değişimi ile bi test et
  11. A

15-20K Robot Süpürge Tavsiyesi

bu konuyu cok cok uzun araştırmıltım zamanında xiominin kileri roborcunkileri fiyat ve özelik açisindan en mantıklısı q8 max s8 e göre 3500 tl fark var özelik olarak pek bi fark yok q8 pil olarak da mantıklı pilin bitme ömrününde hesaba katarsak daha uzun ömürlü kullanabileciğinz bir ürün emiş...
  12. A

Bilgisayarım çok geç açılıyor veya açılmıyor

I/O çipi arızalandığında geç açılma gibi problemler yaşanabilir. I/O çipi, giriş-çıkış işlemlerini yöneten önemli bir bileşen olduğundan, arızalandığında bilgisayarın donanımlarıyla olan iletişimi aksayabilir. Bu da açılış sürecinin uzamasına, hatta bazen hiç başlamayabilir I/O çipi ısı kontrolu...
  13. A

Amazon vs hepsiburada vs trendyol vs n11

hepsiburadadan cok telefon aldım sorunlu olanlarda oldu hemen dönüş yapıp işlerimi halletiler amzonda öyle bütün sorunlarımı hep çözdü ama önemli olan saticilarının kendileri olması n11 ve trendyol bu konda biraz zayıflar özelikkle amazondan admalarda yurt dışı kafası var her sorunu çözüyolar
  14. A

🔥İndirim Salomon 475856 X Ultra Snowpilot Wp Outdoor Siyah Erkek Bot ödeme adımında 2919₺

ben girince 4. bin küsür gözükyor allahlaa
Geri