58 inç panel tüm tvlerde 55 incin ledleri kullanılır 58 inch led diye bir şey yok o yüzden 58 almak mantıksız hem ciddi görüntü farkı oluyor ya 55 yada 65 e elmak daha mantıklı tamir etmiş test etmiş bir olarak soyluyorum şuan 65 i bekliyoum indirime girsinde cok güzel bir tv
paket lastiğini vidanin üstüne koy torna vidanın ucunu düzgün seç ve bastırarak az biraz sık sonra geriye doğru çevir varsa yumuşak lastik çift taraflı bant daha kolay oluyor
ping 2 olabilir jitter değerin pinglw aynı olması lazım yada 1-2 puan ustu olması satbil olduğuna işaret kabloyla deneme şansın varsa kabloyle dene modemin olduğu yerde sana bakan tarfata ayna olabilir gardırop olabilr bunlar büyük etkenler
3 -4 paket elasiğini üst üste koy torna vidayla dene hala olmazsa anakartı sök dışarı al hem tornavidayla bastır yandanda yan keskiyle extra kuvvet ver
bu konuyu cok cok uzun araştırmıltım zamanında xiominin kileri roborcunkileri fiyat ve özelik açisindan en mantıklısı q8 max s8 e göre 3500 tl fark var özelik olarak pek bi fark yok q8 pil olarak da mantıklı pilin bitme ömrününde hesaba katarsak daha uzun ömürlü kullanabileciğinz bir ürün emiş...
I/O çipi arızalandığında geç açılma gibi problemler yaşanabilir. I/O çipi, giriş-çıkış işlemlerini yöneten önemli bir bileşen olduğundan, arızalandığında bilgisayarın donanımlarıyla olan iletişimi aksayabilir. Bu da açılış sürecinin uzamasına, hatta bazen hiç başlamayabilir I/O çipi ısı kontrolu...
hepsiburadadan cok telefon aldım sorunlu olanlarda oldu hemen dönüş yapıp işlerimi halletiler amzonda öyle bütün sorunlarımı hep çözdü ama önemli olan saticilarının kendileri olması n11 ve trendyol bu konda biraz zayıflar özelikkle amazondan admalarda yurt dışı kafası var her sorunu çözüyolar