Max Plus kullanıyorum bende, istasyonlu modelini. Gördüğüm dezavantajlarını sayayım, 09.04.2024 tarihinde almışım kendi kullandığımı şimdi baktım, bataryası sanki %10-%15 arası daha iyi gidiyordu diye hatırlıyorum, 180 m^2 evi her odasını iki kez temizlettiğimde şarjı bitmiyordu, kaç kaldığına bakmadım, 1 aydır şimdi 30m^2 civarında bir oda kalıyor, tekrar sarj doldurup öyle temizliyor, en büyük dezavantajı bunu sayabilirim teknik anlamda ama en büyük şikayetimde altındaki kauçuk fırçalara çok fazla saç dolanıyor, haftada bir onu çıkartıyorum ama uzun saçlı biri yoksa evde sorun oldacağını düşünmüyorum. Halı köşelerine bazen takılabiliyor ama kendi kurtulabiliyor, sadece bazen acaba kurtulabilecek mi bir şey olurmu falan diye düşündürtüyor ama çıkamadığına rastlamadım. Yerdeki kablolara arada dolanabiliyor, ama kablolarım çok ortalıkta olmadığı için ve takıldığı kısımdaki kabloları biraz gerdirdiğim için uzun zamandır bu konuda problem yaşamıyorum.
Avantajlarına ya da beğendiklerime değineyim, aldığımdan beri evi her gün 3 kez 2 şer tur temizletiyorum, bataryasını olabilecek en kötü seneryoda kullandığımı göz önünde bulundur bu yüzden

. Çekiş gücünden çok memnunum, elektrik süpürgesi kullanmayı bıraktım, paspası kullanmamama rağmen arkasında takılı olup gidip gelirken toz aldığından otomatik temizlendiği için bu kadar sık kullandığımdan evi silmeme bile gerek kalmıyor. Yazılımından çok memnunum, arada sırada çinli elektronikçiler ne çalışmış diye düşündürtüyor, takıldığı veya geçemediği bir kısımda yolunu bulabiliyor, halı köşesi, sandalyenin altı gibi duran bir engele takıldığında yada zor bir yere girdiğinde yolunu bulup çıkabiliyor, yalnızca 1 kere telefona ben takıldım beni kurtar tarzı bir bildirim geldiğini hatırlıyorum. Telefon uygulaması mükemmele yakın, eksik gördüğüm bir kısmı yok ki bu tarz şeylere (mesleki deformasyon :/)aşırı takılırım. Kalın sayılabilecek çok halı var evimde, ona rağmen üzerindekileri bayağı bayağı kendim süpürmüşüm gibi alıyor, köseleri de gayet güzel alıyor kenarları da. Sadece halının yere değen kenarlarından eğer ortalayarak geçtiği zaman yükseklik farkından dolayı yerdeki şeyleri bazen almadığı oluyor. Başka da bahsedebilceğim bir şey gelmiyor aklıma, sorun olursa yada aklına takılan bir konu varsa sorabilirsin.