🔥İndirim HP Victus 16-R0066NT 44500Tl

R1 4070 14700HX, 57k fiyata satılıyordu dün akşam. Şaibeli olduklarından alınmaları şüpheli, özellikle Intel CPU'lu olanların durumu daha da kötü oluyor.

ben indirim olduğu için paylaştım arkadaşlar alınır alınmaz bilmem alıca arkadaş vardır sayemde almış olur

Menteşeleri de berbat bu modellerin victus 15 ve 16. Kırılsın diye çok sert yapmışlar heralde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende vardı sattım

ben indirim olduğu için paylaştım arkadaşlar alınır alınmaz bilmem alıca arkadaş vardır sayemde almış olur
knk sen paylaşıyosun bilmeyen adam gelir alır sonra sorun yaşar hall sensör problemi var bunun bari belirt sorunlu olduğunu

Geçenlerde forumda arkadaşlardan biri yazmıştı, s0 ve r0 ile başlayanlarda Hall sensor sıkıntısı varmış diye.. doğruluk payını bilmiyorum :unsure:

Nedeni nedir acaba ?
Kardesim, benim zamaninda yaptigim arastirmalara gore ekran paneli nit yani parlaklik, soğutmasi ve ekran kartini 115 veya 105 w diye hatirliyorum ve hatirladigim kadariyla 140 w da tam performans veriyor 4000 serisi, dolayisiyla bu konuda da yetersiz, ayni zamanda işık sizmasiyla da karşi karsiya kalan cok ciddi sikayetler hatirliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,619
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri