Hepsini aynı fiyatlarda ise squier mantıklı duruyor. HSS ile çalma alternatiflerin de genişler. Bullet strat kullanmıştım fena değildi . Affinity strat daha oturaklı .
Hocam teşekkürler. Harici olarak masaüstü için alma planım var . İşin açığı efsane indirimli bı fiyat için bekliyorum . Gecenki Toshiba ve ondan önceki wd leri kaçırdım . 1 TB için 500 2 TB için 750 limit koydum kendime . Alacaklar için güzel ürün bu ama ben işin biraz fiyat tarafındayım şu anda...
Valla lazım diye sürekli girip bakıyorum. 2 akşam göz atmadan yattım ikisinde de HDD efsane indirime girmiş 😂 teşekkür ederim bilgilendirme için takip edeceğim . Düşmezse bir tane ayarlarsiniz ama bana değil mi? 😂😂
Elimde Nux Mighty 20 BT var . 1 yıl kadar önce bı hevesle gitar ve amfi almıştım . 4-5 kere kullandım kutusuyla falan duruyor . İlgilenirsen konuşabiliriz .
Ben telefonu alalı 1 hafta oldu . İzlenimlerimi paylaşayım.
Öncelikle eski telefonun Xiaomi mi5 prime olduğu için telefon ilk elime aldığımda aşırı büyük ve ağır geldi ama 2 günden sonra alıştım. Oldukça koruyucu bi kılıf çıkıyor paketinden . Fazlasıyla iş görür. Telefon kamera bakımından...