Ben telefonu alalı 1 hafta oldu . İzlenimlerimi paylaşayım.
Öncelikle eski telefonun Xiaomi mi5 prime olduğu için telefon ilk elime aldığımda aşırı büyük ve ağır geldi ama 2 günden sonra alıştım. Oldukça koruyucu bi kılıf çıkıyor paketinden . Fazlasıyla iş görür. Telefon kamera bakımından oldukça tatmin edici geldi bana. Bu fiyat segmenti için ortalamanın epey üstünde . Arayüzü basit ama özelleştirilebilir olduğu için sevmeyen değiştirebilir. Ses için ayrı bi baslik açmak gerekir çünkü çift stereo hoparlör mevcut altta ve üstte. Bazı arkadaşlar arka kapak titremesi demiş ama bu ses sistemini etkili kılmak için yapılmış bir rezonans boşluğu . Telefonun elinizi titrettigini hissediyorsunuz fakat evin her yerinde yanınızda caliyormus gibi duyuluyor. 120 Hz ekran deneyimi gerçekten fark yaratıyor . Fakat şarj tüketimini tetikliyor . Oyun oynarken aktif edip oynamadığıniz zamanlarda kapatabilirsiniz. Şarj ortalama kullanımla 2 güne yakın sizi götürüyor. Daha kısa veya daha uzun olması size bağlı. Özetle beni bu fiyata aldığım bir telefon için fazlasıyla tatmin etti. Migrosta bu tarihlerde uygun fiyatlı denk getirebilirsiniz. Ben eşimle bana 2 adet aldım .