Arcura isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yaz İndiriminde Neler Aldınız

Hocam bir yandan bir şeyler izler yada dinlerken oynayabileceğim basit keyifli bir oyun tavsiyeniz var mı
  2. A

Asus a15 rtx4050 deneyimim

a15 fa507nu-lp030
  3. A

msi tercih etmeme sebebim sırf o kırmızı klavyeydi
  4. A

Asus Tuf R7 7735HS-4050 Aldım, H.o-G.o?

Sende ki durum harbi absürt fifa oynarken bende bir ara kanatlanıp uçacak zannettim tek seferlik bir şeymiş sonra toparladı
  5. A

26k hepsiburadadan aldım ben eleye eleye victus 16 ile arasında kaldım tercihim tuf oldu msi gf63 4050'de düşünmedim değil
  6. A

Öncelikle eksi olarak nitelendirebileceklerimden bahsedeyim - Klavye kullanımı gayet iyi lakin biraz silik cihazdan bir nebze uzak konumlanınca harfleri görmekte zorlanıyorsunuz - Fifa 23 Hunting simulator gibi oyunları denedim üzgünüm ama eğer bu cihazı dizinizde kullanıp high level oyunlar...
  7. A

fifa23 güvenli ön yükleme hatası çözümü ?

tuf a15 ile FIFA'ya bu sorun nedeniyle giriş yapamıyorum bir kaç şey denedim bios'dan security bot'u aktifleştirdim yönetici olarak çalıştırmaya çalıştım lakin maalesef olmuyor yardımcı olabilir misiniz
  8. A

Steam'de satın alma süresi

Yok aga aldım hatta destek'e mail attım hala oyun bana düşecek diye bekliyorum beklemede yazıyor
  9. A

Steam'de satın alma süresi

Steam'de satın alınan şeyi kullanmaya başlama süresi ne kadar satın aldıktan sonra ne zamana kadar bekleniyor
  10. A

26 k laptop önerisi

A15de güzel cihaz
  11. A

Öneri 13-15K arası Telefon önerisi

Yurt dışı g.pixel alınabilir
  12. A

90.000₺ En iyi toplanabilir PC Önerisi

Bu bütçeye sahipsen önerecek kişiyede bir kaç k ayırabilirsin diye düşünüyorum
  13. A

Yardım Acer Nitro 5 vs HP Victus 15 vs Gigabyte G5

Yahu al şunu internetten gerekirse ben babanla konuşurum vatandan mediamarkttan cihaz mı alınır sanki İsviçre burası
  14. A

Öneri Yakın Zamanda Laptop Kampanyası Olur mu ?

Çocukluğumda Command conquer oynarken max 30 dakika içinde kapanan bi Acer laptopa sahiptim inan bunun üzerine bir sıcaklık çıkacağını sanmıyorum parmaklarım da hala yanık izleri olabilir xkxkkx
  15. A

Yardım HP victus 16 d1023nt 3050ti laptop ve Acer nitro 5

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507nu-lp030-amd-ryzen-7-7735hs-8gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-156-fhd-144hz-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV000046NLFC?url_src=and-product-detail Vaktin varsa bende bu cihazı aldım bir kaç güne kargom gelir inceleyip fikir veririm
Geri