Merhaba arctis 1 kullanmış biri olarak ped olmasını mikrofonun kalitesi iyi olmasını sesimin karşıya net gitmesini istiyorum arctis 1 yeni aldığım sistemde problem yaşattı sesim karşıya kötü gidiyordu büyük ihtimal kulaklıktan dolayı olduğunu düşünüyorum önerdiğiniz kulaklıklar var mı bu fiyat...
driver baya eski bundan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum nasıl bulabilirim en son sürücüyü discordda vs diğer yerlerde çalışırken cs2de sesim gitmiyor
hocam yakın zamanda 165 hz monitör aldım laptopa bağlıyorum maalesef 144 hz alabiliyoruz hdmi ile display port laptoplarda yok dönüştürücü vs alma hdmi olarak 144 hz kullan bir sorun yaşamazsın
https://www.amazon.com.tr/Kingston-2x16GB-6000MT-Masa%C3%BCst%C3%BC-Bellek/dp/B0BD5TF3T3/ref=sr_1_5?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&keywords=kingston%2B32%2Bram&s=computers&sr=1-5&th=1 bütçen varsa bunu da önerebilirim attığın ramler gayet güzel
hocam bios ayarlarına dikkat et öncelikle driverlarını kontrol et eğer monitör de aldıysan ölü piksel testini yap bir de furmark ve benchmark testlerini yap bu video da yardımcı olabilir sana
1701858804
bu videoda her şey var bir de attığım videoya bak