Bate

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında Referanslar İkinci El Konuları

• Bate
      Bate, 2. kez yeşil ekran yedim başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam 2.el diyince garantisi bitti sandım, bence de sorunu garantiye bahsedip onlara teslim edebilirsiniz.
    • Bate
      Hocam yazılım olarak ekran kartı çiplerini test edebildiğiniz bir program var diye biliyorum, ama o baya uğraştırır gibi geliyor. Bence bir teknik servis...
    • Bate
      Grafik sürücüleriniz doğru ve tam kuruldu mu? Ondan dolayı da olabilir.
    • Bate
      Bate, Sistem 144hz ama 144hz hissiyatı vermiyor! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam sisteme bağladığınız hdmi kablosu 144 hz destekliyor mu? Öyle sorunlar ile karşılaşan kişiler vardı, birde fpsinizi 1 dakikalığına tam olarak...
    • Bate
      Hocam selamlar, ekran kartını alırken testlerini yaptınız mı? Belki sağlıksız çalışıyor olabilir ekran kartına bir bakım yapmakta fayda var.
    • Bate
      Bate, Sistem 144hz ama 144hz hissiyatı vermiyor! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam laptop sistemlerde hertz farkını alabilmeniz için genelde laptop şarja takılı iken oynamanız lazım, kendi testlerime göre bir laptopta şarja takılı...
    • Bate
      Bate, Çözüldü✓ Sizce i5 3570 ten i7 3770 e gecmelimiyim başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Eğer işlemcinin fiyatı uygun ise geçebilirsiniz, Ekran kartınızın i5 3470 yerine i7 3770 ile daha düzgün şekilde çalışacağını düşünüyorum. Ama eğer bütçe...
    • Bate
      Hocam selamlar, FPS ve Hertz inizi başka bir oyunda deneyebilme şansınız varmıdır? Benim düşüncem belki sistemden yada internet sağlayıcısından drop yiyor...
    • Bate
      Bate, Oyun için mac alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Tek amacın yada asıl amacın oyun oynamak ise mac alınmaz, bildiğim üzere macler de oyun oynamak için yeni bir güncelleme getirdiler ama yine de yetersiz...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,245
Üyeler
168,747
Son üye