Inno 3D RTX 2060 TWIN X2 OC RGB
Ryzen 5 3500X (Stok Fan)
B450M S2H V2
Team 512 GB NVME PCle M2 SSD
Viper Steel 8x2 GB 3200 MHZ
Corsair Spec Delta RGB
2 sene önce kasamla beraber vs650 psu gelmişti fakat 2 gün önce bozuldu. Şu an bütçem çok iyi değil o yüzden f/p patlamayacak bir şey...
Merhabalar dünden önceki gün matematik yazılıma çalışmak için bilgisayara oturdum sonra su içmek için mutfağa gittim geri döndüm ve sandalyeye oturduğum anda ekran gitti (sandalyeye oturmamla alakası yok sadece tam o zamana denk geldi.) Uyku moduna geçtiğini düşündüm mouse'u oynattım klavyeye...
Sen öyle diyince sound test videosunu izledim (daha hiç bakmamıştım) cidden baya sesliymis
1654960785
https://www.gaming.gen.tr/urun/151278/asus-tuf-gaming-ra05-k3-d-rd-red-switch-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye/?ref=akakce&v=1.70.8
Bu nasıl olur hocam
Hocam Red switch istiyorum zaten Blue çok sesli oluyor ama membran çok sıktı beni yıllardır kullanıyorum bu aldığım klavye benim ilk mekanik klavyem olacak
Hocam rampage ye çok sıcak bakmıyorum ayrıca benim marka takıntım var yani razer steelseries falan filan
1654958545
Bunu daha önce gördüm ama hiç detaylı bakmamıştım iyi gibi
Merhabalar yakın zamanda klavye almayı planlıyorum yaklaşık 1k tl param var biraz daha üstüne çıkabilirim aklımda bu klavye var sizce ama sanırım eski bir model sizin bir öneriniz var mı?
Merhaba kulaklığım çok eskidi ve değiştirmeyi düşünüyorum. Akakçede kulaklık ararken bunu buldum incelemelerine baktım gayet olumlu fakat ses kartı yok ses kartı almalısın tarzı şeyler söyleyen insanlar var ben bu konulardan hiç anlamıyorum ses kartı almadan bu kulaklığı kullanamaz mıyım?