Çağrııı 11 Eylül 2022 Geçen ay 5k olan telefon bu ay niye 7.5k olmuş? Bir ayda 2.5 k zam gelebilecek ne olmuş olabilir
Çağrııı 11 Eylül 2022 Türk Telekom ev interneti bu gün çok yavaş (hep yavaşta, bu gün ayrı bir yavaş) sizde de öyle mi
Çağrııı 10 Eylül 2022 1 aydır fazla aktif değildim. Artık geri geldim küllerimden doğma zamanı, özlemişim forum da aktif olmayı
1 aydır fazla aktif değildim. Artık geri geldim küllerimden doğma zamanı, özlemişim forum da aktif olmayı
Çağrııı 9 Eylül 2022 Her yerde karşıma çıkıyor bu adam. Her seferinde de gülüyor, korkmaya başladım. Kesin beni takip ediyor
Her yerde karşıma çıkıyor bu adam. Her seferinde de gülüyor, korkmaya başladım. Kesin beni takip ediyor
Çağrııı 7 Eylül 2022 YouTube premium alacaktım ama YouTube satın alma işlemi iptal edildi dedi ama kartımdan 26 tl yi (yt premium ücretini çekmiş) Youtube a nasıl mail atabilirim
YouTube premium alacaktım ama YouTube satın alma işlemi iptal edildi dedi ama kartımdan 26 tl yi (yt premium ücretini çekmiş) Youtube a nasıl mail atabilirim
Çağrııı 7 Eylül 2022 Hem tv de hem de mobilde kullanabileceğim ip tv var mı veya direkt tv için ama kaliteli bir şey varsa
Hem tv de hem de mobilde kullanabileceğim ip tv var mı veya direkt tv için ama kaliteli bir şey varsa