Bu saydıkların icin hem mekanik olarak kafan ağrımaz hem biraz daha güncel 2016/17 model olarak Kia cerato öneririm 1.6 dizel 136hp
Hız sabitleme var ön...
biri 16 gb digeri 24 gb oldugundan kas gucu olarak 4090 daha iyi olur diye dusundugumden 4090 dusundum. yoksa 5080 de asagi yukari benzer meblalarda olur...
Acikcasi deri koltuk tercih zorunluluk degil ama uzun yolda rahat bi araba dusunuyorum. o yuzden egea clio gibi arabalar genelde 2000 2500 km gibi uzun...
cok tesekkur ediyorum. Bende acikcasi model olarak dusunuyordum onu. fakat volvo parcalari nasil veya arabanin kronik problemleri var mi onu bilmiyorum...
Acikcasi tipi cok asiri emekli isi olmasin yeterli. sedan yada hb de farketmez. suv bile olabilir. yokus cikarken zorlanmicak kadar da en az kuvveti olsun...
o yuzden 4090 daha mantiklisa stoklar sifirlanmadan almaya calisicam. 5080 daha mantiklisa bekleyip alicam. bilgili birisinin yorumuna gore plan yapicam :)
Aynen o yuzden detaylari bekledim biraz daha ama hazir fiyatlar daha makul iken 4090 da da cezbediyor. cunku 5080 16 4090 24 gb. kagit ustunde 4090 daha...
Merhabalar,
Yaklasik 850bin max butce ile araba ariyorum. Tavsiyeleriniz nedir? Uzun yolda kullanacagim genellikle.
1- Otomatik olmasi lazim.
2- Yakit...