Che_
Reaksiyon skoru
12,100

Profil mesajları Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Alt takım ormanlarına balta girince ortam ferahlıyor
    Edmond_Dantes
    Edmond_Dantes
    çimenler yeşermeye başlayınca pantolon giyilmiyor ya Anan ağlıyor çok rahatsızlık veriyor devamlı kesin uzatmayın
    • Beğen
    Reaksiyonlar: Che_
    Che_
    Che_
    Pantolon hiç giymediğim için sorun yok her yere eşofman
    Crimson Desert'ı oynayanlar oyunun hangi oyunlara benzediğini söyleyebilir mi
    1453Emre
    1453Emre
    Valla daha yeterince deneyimlemedim ama kısaca yavaş akan, içerik anlamında boş olmayan, keşif hissi keyifli, bulmacaları keyifli ki ben bulmacalari çok sevmeyen birisiyim, kombati biraz zorlayıcı ama o da keyifli daha ilerleyen süreçte yorum yapabilirim neye benzediği hakkında.
    • Beğen
    Dün akşam yakuptvnin yayınında başında 10 saniye kendisine Edit yapılan video gönderip devamına dehşet purna koymuşlar yayında da gösterdi. Kanal hâlâ kapanmadı
    Birkaç aya 9 taksit laptop almayı düşünüyorum. Hepsiburada World Kart çıkarttırdım. Gelince direkt laptop alabilecek kadar limitim olur mu
    Benzer şey trendyol kart için de yapmayı düşünüyorum
    Mete Yavuz
    Mete Yavuz
    İlk başta dene vermezse diğerini düşür öyle dene. Limit düşürmeden önce istersen yapıkredi yetkilisiyle konuş.
    • Beğen
    Emre Zengin
    Emre Zengin
    Ben World'ün limitini işe girene kadar yükseltememiştim. Kartı boşuna bile çıkarmış olabilirsin belki. Uygulamasında şuan limit görünmüyor mu?
    • Üzgün
    Che_
    Che_
    Kart daha gelmediğinden uygulama kullanamıyorum
    PC montajı olarak hiç bilgim yok. 3 taksite falan 360lık sıvı soğutma alsam montajda ne kadar zorlanırım?
    Klavye gurmelerini bekliyorum
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,341
Üyeler
193,345
Son üye