320R kullanıcısıyım, 2400'e indirimle 1 yıl önce almıştım. Aynı fiyata Lian-Li tercih ederdim hem E-ATX destekli.
320R' ın start düğmesi hafiften deforme oldu bazen takılı kalıyor, rgb kontrolcüsü bozuldu garantiye gönderdim yaptılar.
Hocam bütçeniz el veriyorsa görüntü olarak gigabyte ice modelleri gerçekten çok güzel. Ama aradaki fiyat farkına değecek performans farkı ben göremedim. ruaF'ın dediği gibi 5 bin tl farka ssd alınabilir, ram alınabilir. Bizde böyle düşününce ICE modelinden vazgeçip asrock tercih ettik.
X87
Arkadaşa sistem toplayacaktık, bu kartın test sonuçlarına da techspot dan baktım gerçekten fiyatına göre rakipsiz performansı var.
1 Aydır bu kartı alsam mı almasam mı diye düşünürken Akakçe'de stoğun bittiğini gördüm.
Gelir mi gelmez mi bilemedim
Google'da arattım sadece vatanda...
– Tier C • Low-end
Sınıfına almışlar PF700 modelini. Ama arkadaşın dediği gibi kasa + psu fiyatı olarak pahalı bence de. Daha iyi fiyatlar ve kombinasyonlar burda çok paylaşılmıştır. Sıcak fırsatlarda.
OUTLET kısmından dark x128 soğutucu, aerocool kasa ve dark kasa aldım ve bir kaç sefer de normal alışveriş yaptım.
Bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.
Özellikle sorunu sıkıntısı olan outlet ürünü zaten açıklamada belirtiyorlar. Kutu hasarlıları alın geçin derim.
Geçen hafta 7800 civarına amazondan alamayanlara daha uyguna geldi
Satıcı: Hepsiburada
https://www.hepsiburada.com/msi-mag-b650-tomahawk-wifi-am5-ddr5-6600mhz-oc-hdmi-dp-m-2-usb3-2-2-5g-lan-wifi-6e-atx-p-HBCV000031B45W?magaza=Hepsiburada
*Ramlerin CL değeri çok yüksek Mhz çok düşük
*Ssd okuma/yazma çok kötü,
*Kasa mesh en azından iyi/ Power sanırım kötü
Özelleştirme seçeneği de koymamışlar adam akıllı.
Bence alınmaz.
DAV3 Ürün elime ulaştı.
Fotoğrafta gördüğünüz o leke ıslak gibi olan görüntü soğuktan olmuş. Mouse geldiğinde buz gibiydi.
Skatezlerinde çizik vs. yoktu. Hatta hiç bir yerinde deforme göremedim.
8000Hz de denemedim çünkü işlemcim R5 2600 kaldırmayacaktı muhtemelen. R5 5600'e geçince...
1200 TL'ye aldım. Gelince fotoğraflarını paylaşırım merak ediyorum nasıl bir ürün gelecek elime.
Sarı sitede bile 1300'den felan başlıyor hatta 1500 Tl.