Hocam selam aynı monitörden aldım display port ile kasaya bağlı hdmi ile başka bir cihaza taktığımda no signal oluyor monitörü kapatıp açarsam görüntü hdmi üzerinden geliyor sizde böyle bir durum var mı hdmi ile başka cihaza direkt takınca görüntü geliyor mu
Hocam caninizi sıkmak gibi olmasın ama THH den olumlu sonuç çıkmıyor. Samsung bayisinden watch 6 classic aldım aracıma bindim kutuyu açtım aklıma geldide açarken video çektim ürünün ortasında parmak izi vardı. Birisi açmışta basmış gibi tam kapatma butonu olan kısım oysa koruma bantlarınıda ben...
Arkadaşlar ben o kargaşada monitörlü almıştım sistemin kendiyle uğraşmaktan buna fırsat gelmedi monitörü satmayı düşünüyorum ben fps oyuncusu olmadığımdan pek işimede yaramaz aldığım fiyattan vericem kampanyayla 4k ya gelmişti aynen 4 kya veririm sizin işiniz görülsün monitörü açtım test ettim...
Ancak insanların sizden destek beklemeleri bence çok normal. Mesela ben hayatımda gencer gaming duymamıştım. Sizin videonuza güvenip bu olaya kalkıştım. Çoğu insanında böyle olduğunu düşünmekteyim.
1681123926
siz paylaşım yapmasanız ben gencer gaming sitesinde böyle bir sistem görsem muhtemelen...
şimdi bannerlord oynuyorum bios defaultta 2133 mhz
The application faced a problem
diye bir hata verdi kapandı bu durumda mı kaynaklı bilemem 1 saat civarı oynadım tadım kaçtı