Aynısı bende de oldu orada dikiş kullanmamış firma sağolsun. yapıştırma yapmış, kasanın üstüne koyunca ordan gelen sıcak hava yapışkan maddeyi çözüyor...
Eski AMD kartlar AV1 codeclerine tam destek sağlamıyor. Tarayıcı donanım hızlandırmasını kapatırsan büyük ihtimalle sorun çözülür. YT bir ara AV1 ve VP8...
Ben bundan 6-9 ay önce PRO olanlarını HB indirimi ile ₺1500-2000 (turuncu olan ₺1500, beyaz olan da başka bir kuponla ₺2000 denk gelmişti), maalesef turuncu...
Ya bu konuda Amazon hariç ürünün arkasında duran görmedim. Sorun devletin bu yasaları kolaylaştırmaması. Atıyorum EU bir iş yapacak, şunu şunu sağla diyor...
Şu an o klavyeden yazıyorum. Havit KB904L de kullandım. Benzer kasa Gamepower ve Howl75'e göre kasası, tuş hissiyatı daha iyi. Havit KB904L o plastik kasası...
Bunu şimdi gördüm çökün bence bayağı iyi bu. Kasası sert bir plastik, böyle porselen tarzı bir yapısı var nasıl anlatayım bilemedim. Havit KB904L, Gamepower...
Ben EasySMX D10 ve Dareu EK75 RT almıştım. Hatta şu an o klavye ile yazarken, arkada Forza'yı gamepad ile oynuyorum. Site konusunda yorumlara katılıyorum...
Bu bütçelerde çok ürün yok. RGB inanın en önemsiz şey, ama bu ürünlerde genelde oluyor. Ebeveynler çocuğuna alsın diye bilinçli ekliyorlar. Genelde bu...
EQ ayarlarından çok anlamıyorum. Şu videodaki ayarları deneyebilirsiniz.
Ben EQ olmadan da düz %30-40 seviyesinde gayet net duyuyordum. Tabii attan eşeğe...