Denemedim bir bilgim yok. Ama saç için ben de Powertec'in şu ürünü var. Bu ürünün 0.8 mm ucu (ucunu ayarlayabiliyorsun) yani en küçük ucu bundan daha sıkı...
Ben de Braun seti vardı, onun böyle üç gözlü yüzeyi gibi bir şey var. Sakalın kabasını kestikten sonra onunla alınca iyi oluyordu. Ama Oneblade kadar rahat...
Battlefield 6'nın Battle Royale modu bedava. Conquest, Breakthrough tarzı multiplayer modları ve hikayesi için oyunu alman gerekiyor. Call of Duty oyunları...
VRM soğutma sorununu ben sadece BF6 ve COD oyunlarında yaşıyordum. Ben de sıvı soğutma olduğundan, VRM tarafını soğutan bir kule tipi yok. Bir de kasa...
Gerçi fiyatını ₺1600 çıkarmışlar. Havit'e rakip lazım. Daha ucuza şu ürünler var. Medusa bir ara bayağı popülerdi, tasarımından dolayı açıkçası Ranger...
Blackshark V2 X önermem berbat bir kulaklık. Ederi ₺1000, tamamen marka algısı ile alınıyor. Kulak pedi hariç bir artısı yok. Dış omurgası kötü plastikten...
İkisi de değil. Bu iki ürünün de tasarımı aynı, fiyatlarına göre kafaya baskı yapacaklardır. Kulak ped kısımları hareket etmiyor.
Ayrıca ses kaliteleri de...
Bu ürün iyi, ama net bütçe çıkmaz veya taksit olur diyorsan KlasseGear'ın Hybrid modelleri de alınabilir.
Longteng ve Gosu aynı yüzey, boyut ve tasarım...
Hocam selamlar. Öncelikle Mercusys, TP-Link'in alt markasıdır, yani donanım olarak merdiven altı değildir, üzmez.
1000 Mbps interneti ana router'a bağlıyken...