Yukarıda belirtmemişim. Manyetik klavyenin altında metal teller yok, mıknatıs ile iletişime geçiyor. Bu da daha uzun ömürlü olmasını sağlıyor. En ucuz...
Bütçe Bir tık yukarı çıkarsa Mchose x9 bak idefixten alırsan Türk Telekomlulara özel 2000tl alt limite 300 TL de indirim kuponu veriyor TT 3.650 kusure...
Geçilir bence uzun süre kullanırsın. Ben 5700X 32 GB bellek ve 4060 ile bir sürü yeni oyun ve rekabetçi oyunları oynuyorum. BF6'da sadece 5800X3D çıkarsa ve...
Yazmaya erindim. Kısaca daha uzun ömürlü, konforlu ve yer yer avantajlı switchli fareler. Mekanik switchlerin gelişmiş yeni versiyonu denebilir. Ama...
Bakın mesela bu sistem de var. Özelleştirme yapmadan bu da alınabilir.
https://www.gamegaraj.com/product-custom/oem-paketler/cyber-rtx50800/
Sadece belki...
GameRaider K1 He alınabilir. Tuşları ışık geçiriyor ve Türkçe keycaps desteği var.
Ama manyetikten muazzam bir avantaj beklemeyin. Manyetik en büyük...
Optimizasyonu bozuktur veya VRAM'iniz aşıyorsa bellekten alıyordur. Ben de 20 GB gören oyunlar VRAM aşanlardı. Ayrıca genelde de Rust, Ark gibi hayatta...
Yok 32 şart 16 bence ucunda yetiyor. İnsanlar sadece oyun oynamıyorlar, yan ekrandan bir şey izliyorlar, Discord'da sohbet ediyorlar falan. Yani 16 GB da...