Muhammed Çelik
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Merhabalar 1500 2000 butcem mekanik kablosuz klavyeler arıyorum %100. Aydınlatma konusunda rgb kesinlikle şart değil ama beyaz bir ışık olsun istiyorum önerilere açığım.
Numpad şart değil hocam %75 de olur yeterki üzmesin kablosuz olsun bide bi aydınlatma yeterli olur. Bide bu manyetik klavye hakkında bi bilgin varmi nedir manyetik klavyeler az önce gördüm de.Yani %100 kablosuz bu tarz ürünler var. Ama sıkışık %100 klavye yerine %75 klavyeye alışın derim o kadar kullanışsız.
Eğer %75 olur diyorsanız da şu ürün N11 falan kuponu ile ₺2200 falan denk gelecektir. Bütçeyi yükseltip alın.
Numpad çok şartsa ayrıca satılan kablosuz numpad klavyeler alabilirsiniz.
🖥️ Numpad ile Verimliliğinizi Artırın! Hızla Keşfedin
🚀 Numpad kullanarak çalışma hızınızı artırın! Hızlı ve pratik yöntemlerle daha verimli olun. Tıklayın!www.trendyol.com
Yazmaya erindim. Kısaca daha uzun ömürlü, konforlu ve yer yer avantajlı switchli fareler. Mekanik switchlerin gelişmiş yeni versiyonu denebilir. Ama manyetik'de kablosuz ürün olayı kısıtlı ve bütçeyi de biraz yükseltmen lazım. Diğer konuda arkadaşın almak istediği GameRaider K1 HE ₺2800 alınabiliyor.Numpad şart değil hocam %75 de olur yeterki üzmesin kablosuz olsun bide bi aydınlatma yeterli olur. Bide bu manyetik klavye hakkında bi bilgin varmi nedir manyetik klavyeler az önce gördüm de.
Ayrıntılı cevap için teşekkürler hocamYazmaya erindim. Kısaca daha uzun ömürlü, konforlu ve yer yer avantajlı switchli fareler. Mekanik switchlerin gelişmiş yeni versiyonu denebilir. Ama manyetik'de kablosuz ürün olayı kısıtlı ve bütçeyi de biraz yükseltmen lazım. Diğer konuda arkadaşın almak istediği GameRaider K1 HE ₺2800 alınabiliyor.
Aula klavyelerde tek yaşayacağın sıkıntı aydınlatma olabilir. Çoğu klavyede keycapslerden ışık geçmiyor. Şu an kullandığım biraz sesli Havit KB904L de deneyebilirsin. Bunun tuşları ışık geçiriyor, 100 milyon ömürlü pembe bir switchi var. Kablosu falan da gayet güzel. Ayarlarını da şöyle kullanıyorum.
Rapid Trigger var mı emin değilim. Ben sadece tuş basım ayarıyla kullanıyorum. Kaliteli olanlar atıyorum ₺4-5K çıkınca scan rate (tarama hızı daha sorunsuz çalışmasını sağlıyor), RT, Hz olayını değiştirme gibi bir sürü ayar var. Bunlar sözde 8K Hz destekliyor ve öyle çalışıyorlar. Ama bunu test edebileceğim bir şey bilmiyorum. Ayarlarında da yok.
Alıntıyı görüntüle
Veya zorlayayım dersen şu ürün daha mantıklı. GameRaider, Gaminggen markası.
GameRaider K1 He alınabilir. Tuşları ışık geçiriyor ve Türkçe keycaps desteği var.
Ama manyetikten muazzam bir avantaj beklemeyin. Manyetik en büyük avantajları uzun ömürlü olması (metal tel yok, switchlerde bozulma daha az yaşanıyor ve çift basma neredeyse yaşanmıyor), basım süresini ayarlamak a-d hareketleri kadar bir şey yazarken de el yorgunluğunu azaltıyor. Tuşa kuvvet uygulamanıza gerek kalmıyor.
Bu arada Türk Telekom müşterisiyseniz Idefix'de kupon veriyor olması lazım, ana sitesinden ₺100 daha ucuza alabilirsiniz...
Alıntıyı görüntüle