Gameraider K1 He Alınır mı? (Cs2 İçin ve Alternatif Klavye Önerisi)

cengizovic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,003
Arkadaşlar dünden beri klavye bakıyorum. İlk başta Aula F87 Pro V2 karar kılmıştım ama sonra CS2 için belki etkili olur diye manyetik düşündüm. Sizce almalı mıyım? Yüksek elo oyuncusu değilim ama elimden geleni yapıyorum ve oyunda avantaj sağlayacaksa manyetik klavye alayım diyorum. Bu Gameraider K1 HE klavyesi için görüşleriniz nelerdir? Alternatif öneriler de yapabilirsiniz. RGB ışık olması önemli biraz gece harfler falan net olsun yani.

GameRaider K1 He alınabilir. Tuşları ışık geçiriyor ve Türkçe keycaps desteği var.

Ama manyetikten muazzam bir avantaj beklemeyin. Manyetik en büyük avantajları uzun ömürlü olması (metal tel yok, switchlerde bozulma daha az yaşanıyor ve çift basma neredeyse yaşanmıyor), basım süresini ayarlamak a-d hareketleri kadar bir şey yazarken de el yorgunluğunu azaltıyor. Tuşa kuvvet uygulamanıza gerek kalmıyor.

Bu arada Türk Telekom müşterisiyseniz Idefix'de kupon veriyor olması lazım, ana sitesinden ₺100 daha ucuza alabilirsiniz.

Kendi sitesinde ₺2999 gerçi ₺3000 satılıyor.

2026-06-23_02-07_1.webp

1782169767636.webp

2026-06-23_02-09.webp

GameRaider K1 He alınabilir. Tuşları ışık geçiriyor ve Türkçe keycaps desteği var.

Ama manyetikten muazzam bir avantaj beklemeyin. Manyetik en büyük avantajları uzun ömürlü olması (metal tel yok, switchlerde bozulma daha az yaşanıyor ve çift basma neredeyse yaşanmıyor), basım süresini ayarlamak a-d hareketleri kadar bir şey yazarken de el yorgunluğunu azaltıyor. Tuşa kuvvet uygulamanıza gerek kalmıyor.

Bu arada Türk Telekom müşterisiyseniz Idefix'de kupon veriyor olması lazım, ana sitesinden ₺100 daha ucuza alabilirsiniz.

Kendi sitesinde ₺2999 gerçi ₺3000 satılıyor.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
wraithte gecerli bir fırsat yok mu hocam iyi bir alısveris yapacağım indirim indirimdir.

wraithte gecerli bir fırsat yok mu hocam iyi bir alısveris yapacağım indirim indirimdir.
En son mousepad için ELRAEN10 kodu vardı, ama kod tarafında çok indirimleri yok ya. İçerik üreticilerden sevdiğiniz birinin kodunu kullanın.

Veya alacağınız ürün Meyergaming'de varsa orada KARNE10 kodu var, ortalama ₺350-400 civarı indirime denk geliyor.

En son mousepad için ELRAEN10 kodu vardı, ama kod tarafında çok indirimleri yok ya. İçerik üreticilerden sevdiğiniz birinin kodunu kullanın.

Veya alacağınız ürün Meyergaming'de varsa orada KARNE10 kodu var, ortalama ₺350-400 civarı indirime denk geliyor.
toplu alacağım için baska sitede olsa dahi wraithten alıyorum, içerik üreticisi olarak Conlife kullanıyorum. Hepsi aynı indirimi veriyor zaten, ekstra bankalara özel vs. vs. fırsatlar varsa çok iyi olurdu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,898
Üyeler
198,212
Son üye
Beratcxn
Geri