Çözüldü✓ Klavye Önerisi İstiyorum

Şarjı erken bitiyor derken ne kadar dayanıyor ?
4000 mah bataryası oluyor Aula f serisinde. Rgb açık değilken 120 saat civari bir miktar duydum. Aam rgb açarsanız 24 saat anca çıkartıyor.

4000 mah bataryası oluyor Aula f serisinde. Rgb açık değilken 120 saat civari bir miktar duydum. Aam rgb açarsanız 24 saat anca çıkartıyor.
RGB gram umurumda değil :D 120 saat yeterli ya sorun olmaz.

1780687035105.webp

f87 den f108 PRO ya geçtim REAPER switchler daha iyi oldu ve abiparatorum %100 klavye istedi. Yardımlarınızdan dolayı teşkür ediyorum konu noktalandı.

hocam nereden aldınız bu fiyata acaba? bende klavye arıyorumda. iyi midir? kötümüdür banada açıklayabilirmisiniz?

hocam nereden aldınız bu fiyata acaba? bende klavye arıyorumda. iyi midir? kötümüdür banada açıklayabilirmisiniz?
n11 den aldım 250tl + 250tl kuponla baya ucuza denk geldi. Normalde f87 alacaktım ama abimin zorlaması ile bunu aldım geldiğinde incelemesini yaparım.

n11 den aldım 250tl + 250tl kuponla baya ucuza denk geldi. Normalde f87 alacaktım ama abimin zorlaması ile bunu aldım geldiğinde incelemesini yaparım.
Aula f serisinde kalite nerdeyse aynı switch olarak reaper var çok fazla öneren olduğu için aldım bende merak ediyorum , normalde wood v3 alacaktım ancak reaper daha sessiz imiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,609
Üyeler
197,003
Son üye
Ahmed ali
Geri