Kötü değil, ama daha iyi bir ürüne geçme düşüncem var. Bence şu anki fiyatı yüksek, o fiyatlara daha iyi ürünler var. Keza şu anki KARNE10 indirimi ile...
Ben genel olarak hybrid veya control öneririm. Speed kullanması keyifli değil ya. Her oyunda dezavantajlı bence. Sensitivy düşürseniz de birden aim ebesinin...
Sabitleme (GPU kullanımını azaltacağından) gecikmeye fayda sağlar. Çoğunlukla %1 FPS biraz oyuna ve bileşenlerin uyumuna bağlı ya. Mesela X3D işlemciler...
Size zahmet yaptığınız AMD ayarlarını yazarsanız, konulara sonradan bakanlara faydası olur. Hem forumda insanlara yardım eden üyeler o çözümü de önerirler.
BIOS Flashback yapacağız, inşallah kurtarırız.
Bir bilgisayar bulman gerekiyor ama. Bir adet USB lazım. USB yi FAT32 şeklinde Biçimlendireceğiz.
Colorful...
Tekrar temiz kurulum yapın ve BIOS ayarlarını sıfırlayın.
Bağlantıda önerdiğim şekilde güncellemeler ve ince ayarlar yapın. Farklı şeyler yüklemeyin...
Bu bütçede 40 gram altı bulamazsın, 40 gram altı çok da fare yok. Mesela Scyrox V6, V8 40 gram altında. Genelde 50-58 gram arası geziyor fareler.
N11 yeni...
İnsanlar konuya cevap vermeyince niye şaşırtmadı oluyor anlamadım. Buradaki insanlar çalışan değil, vakitlerini buraya ayırıyorlar. İletişimde azıcık...
Verilir, 70x30, 90x40 mousepadler arasında fark var. Elinizdeki mousepadi de klavyede kullanırsınız.
1782262409
SS Qck geçtim sıfır sorun da yorum biraz...
Bağlantıdaki ürünü KARNE10 koduyla öneririm. Sepete ekledikten sonra, sağ üstteki sepete tıklayın. Sağda bir pencere açılacak aşağıdaki yerden KARNE10...