Temiz Kurulumdan Sonra CPU Yüksek Frekans ve Oyunlarda Yüksek Kullanım Sorunu

Reav

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,072
İşlemcim R5 5600.

Bu problem temiz kurulum yapmadan önce yoktu hem oyunlarda %100'e kadar kullanımlar çıkıp ekran kartına darboğaz yapıyor aynı zamandada base olarak işlemci boşta bile sürekli 4 ghz frekanslarda geziyor, açıkçası çıldırmak üzereyim cbp pbo kapamak bios ve driver update etmek güç ayarı değiştimek gibi tonla şey denedim 2 gündür denemediğim şey kalmadı...

Sorununuzu modlanmış bir işletim sistemi yükleyerek çözebilirsiniz. Orijinal ISO sistemlerde kurulum sonrası bir yığın arka plan servisler çalışmakta bu servislerin olmadığı custom windows iso kullanarak deneyimlemenizi öneririm. Tnctr.com'da bir çok çalışma mevcut indirebilirsiniz. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz kolay gelsin.

Sorununuzu modlanmış bir işletim sistemi yükleyerek çözebilirsiniz. Orijinal ISO sistemlerde kurulum sonrası bir yığın arka plan servisler çalışmakta bu servislerin olmadığı custom windows iso kullanarak deneyimlemenizi öneririm. Tnctr.com'da bir çok çalışma mevcut indirebilirsiniz. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz kolay gelsin.
Pek o tarz işlerle uğraşmak istemiyorum 2 ay önce yüklediğim temiz kurulum windowsta olmayıp bunda olması problem

Tekrar temiz kurulum yapın ve BIOS ayarlarını sıfırlayın.

Bağlantıda önerdiğim şekilde güncellemeler ve ince ayarlar yapın. Farklı şeyler yüklemeyin.

Modlanmış işletim sistemleriyle de uğraşmayın.

Geri