Arkadaşlar LoL ün yeni oyun modu olacak 2v2v2v2 arena oyun modu çıktı fakat henüz ülkemize gelmedi yani sunucuya henüz gelmedi ne zaman geleceğini veya gelip gelmeyeceğini bilenler varsa açıklayabilirse çok iyi olurdu.
Bendede 3060ti ekran kartı var masa üstü fakat ultra ayarlarda bende 60fps civarı alıyorum şuanda oyunu ilk yüklediğimde 20fps alıyordum yanlış hatırlamıyorsan nvidia experience uygulamasından optimize grafik ayarlarını kullandıktan sonra düzelmişti tabi oyunun kendisindede bir optimizasyon...
Arkadaşlar LoL ün yeni oyun modu olacak 2v2v2v2 arena oyun modu çıktı fakat henüz ülkemize gelmedi internetten araştırsamda bulamadım ne zaman geleceğini aranızda bilen varmı
Arkadaşlar ortalama 7000 tl ye kadar sınırım var bana önerebileceğiniz mümkünse RTX 8-10-12-16 gb lık ekran kartları varmıdır RX veya RTX fark etmez sadece mümkünse RTX
1676150012
Arkadaşlar daha ucuzda olabilir hatta ne kadar ucuz olursa o kadar işime yarar
şimdi arkadaşlar ben bu oyunu uzun zamandır oynuyorum hatta 200+ saatim var fakat son birkaç haftadır oyunu oynarken bir anda donma oluyor ve beklesemde düzelmiyor ses geliyor fakat kendini tekrarladığını düşünüyorum çünkü aracımın yanındaki başka bir aracın sesi veya korna sesi duyulmuyor...
çünkü erkekler gününü yanlış söylemişler erkekler günü yılın 364 günü devam etmektedir bu sebepten her gün kutlamak gereksiz olduğundan hiçbir zaman kutlanmaz
onlardan ses kesildiği yani uyudukları zaman duvar yada tavanın arasına temas edecek şekilde tam yatak odasının tarafından hoparlör koyup sos ses phonk aç ne zaman aynı şeyi yaparlarsa o gece bunu uygula hatta kapılarını çalıp kaçadabilirsin bu saatte kim geldi ki diye tedirgin tedirgin ve...
4 yıldır tek bir kızı sevdim onun için ölmeyi göze alacak kadar sevdim sonra o beni parmağında oynattı kızlar böyledir ona apple watch almak için ekran kartımı satacak kadar çok sevdim onu ama önceden ben istediğim için yapıyorken şimdi o istediği için yaptığımı fark ettim beni kullanmaya...