Hp Victus16 FPS Drop

Reaksiyon skoru
0
Herkese Selam Hp victus 16 model laptop aldım rdr 2 yükledim de fps 20 lerde bir türlü artıramıyorum bilginiz var mı?
Ekran Kartı 3060
İşlemci İ7 12700h
16gb ram Var

Herkese Selam Hp victus 16 model laptop aldım rdr 2 yükledim de fps 20 lerde bir türlü artıramıyorum bilginiz var mı?
Ekran Kartı 3060
İşlemci İ7 12700h
16gb ram Var
Cihaz güçte mi? OMEN GAMING HUB üzerinden performans moduna aldınız mı?

Ekran Kartı 3060
İşlemci İ7 12700h
16gb ram Var
Ekran Kartı 3060
İşlemci İ7 12700h
16gb ram Var
Bendede 3060ti ekran kartı var masa üstü fakat ultra ayarlarda bende 60fps civarı alıyorum şuanda oyunu ilk yüklediğimde 20fps alıyordum yanlış hatırlamıyorsan nvidia experience uygulamasından optimize grafik ayarlarını kullandıktan sonra düzelmişti tabi oyunun kendisindede bir optimizasyon sorunu var düzeleceğini garanti edemem onun dışında victus laptoplar ince olduğundan dolayı bilgisayar kendini yeterince soğutamıyor bu sebepten dolayı düşük performans veriyor olabilir ayriyeten bunlarda işe yaramaz ise razerın bir uygulaması var oyuna girince otomatik bilgisayarı optimize ediyor ama her oyunda çalışmıyor genelde online oyunlarda çalışmıyor

teşekkürler nvidia experience den optimize yaptıktan sonra 55-65 arası fps alıyorum

Geri