Bilgisayarınız freedos olarak gelmediyse zaten lisanslıdır.Önereceğim site ektedir.Geçen arkadaşıma buradan aldık.Ucuz vardır illa ki ama güvenilir site atmak istedim.İyi forumlar :)
LİNK
Merhaba arkadaşlar.Call of Duty Warzone Multiplayer oynamak istiyorum.100 GB olduğu için de indirmeden danışmak istedim.Oyunun istediği sistem gereksinimleri şu şekilde;
MİNİMUM
İşlemci: Intel Core i3-4340 or AMD FX-6300
RAM: 8 GB
OS: Windows 7 64-Bit (SP1) or Windows 10 64-Bit (1709 or later)...
Steam Destek ile sorununuzu iletin.Kendi hataları ise çözeceklerdir ve yanında küçük bir hediye vereceklerdir.Buna benzer bir sorun yaşamıştım.Telaşa gerek yok.Sorununuza yanıt gelmediyse eğer bir kaç defa daha tekrarlayın dönüş yapacaklardır.
Merhaba arkadaşlar.Dizüstü bilgisayarımda sol hoparlör bozulmak üzereydi sesi bozuk geliyordu komple gitti.Şaşırmadım :D Ama şu anda sağ hoparlörümden ses boğuk geliyor.Bilgisayarıma format atmadan önce gayet düzgündü.Formattan sonra böyle oldu.Sürücüler güncel.Bir türlü çözemedim.Sorun neyden...
Öncelikle büyük geçmiş olsun.Ben de çalınma sorunu yaşadım ama böylesini görmedim.Önce mail adresinizi güvence altına alın (çift doğrulama faktörü,telefon onayı vs.) onu kaybederseniz daha kötü olur.Steam destek ile bu sorunu belirtin.Hesabın size ait olduğunu göstermek içinse önceden aldığınız...
Formatlama işlemini başarı ile tamamladım.Sürücülerin hepsini okudu.Herhangi bir sorun çıkmadı.Şimdi sürücüleri indirip güncelliyorum.Sağolun önerileriniz için bilgisayarım daha iyi şu an. :)