Arkadaş Home için istiyor.Siz pro link atmışsınız.ben burdan aldım sorunsuz kullanıyorum 4 ay oldu ; https://www.gittigidiyor.com/bilgis...EeppWxeCcekSFy9mUzRL-qFh0EliKNRxoCxooQAvD_BwE
Benim bilgisayarımda windows etkinleştirilmedi diyor lisanslı mı yani anlamadım ben bu işiBilgisayarınız freedos olarak gelmediyse zaten lisanslıdır.Önereceğim site ektedir.Geçen arkadaşıma buradan aldık.Ucuz vardır illa ki ama güvenilir site atmak istedim.İyi forumlar
LİNK
lisanssız,key alacaksın.Benim bilgisayarımda windows etkinleştirilmedi diyor lisanslı mı yani anlamadım ben bu işi
Toplama hazır sistem mi aldın sen?Benim bilgisayarımda windows etkinleştirilmedi diyor lisanslı mı yani anlamadım ben bu işi
Bilgisayarınızı toplama mı aldınız.Windows kurup bırakmışlardır belki.Dediğinize göre lisansınız yok almanız gerekecek.Benim bilgisayarımda windows etkinleştirilmedi diyor lisanslı mı yani anlamadım ben bu işi
hocam 30 lira daha fazla vermek istemiyorsanız format atıp pro yükleyebilirsiniz pro oem key leri 9 lira, home için olanlar 39 lira.Benim bilgisayarımda windows etkinleştirilmedi diyor lisanslı mı yani anlamadım ben bu işi
Toplama hazır sistem mi aldın sen?
Bilgisayarınızı toplama mı aldınız.Windows kurup bırakmışlardır belki.Dediğinize göre lisansınız yok almanız gerekecek.