Neler Yeni

Yardım Windows donuyor format sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Karataş
Merhaba arkadaşlar, 2013 yılında aldığım laptobumda windows 10 kurulu. Laptopu açtığım zaman ilk siyah font önüne mavi windows logosu geliyor daha sonra "user" ekranı yüklenirken donuyor ve hiç açılmıyor. 6 7 defa format attım temiz kurulum yaptım fakat fayda göremedim yardımcı olabilir misiniz? Windows kurunca da 2 saat çalışıyor daha sonra laptop donuyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum o zaman da yukarıdaki olay oluyor https://photos.app.goo.gl/oHwzQ7441kkW8gqc9

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İsmail Selçuk Çınar
Twitter
ismail_selcuks
Aşırı ısınmadan dolayı olabilir.Sistem üzerine fazla yük biniyordur.Termal macun yenilemeyi düşünün bence.

EnGin-San

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Engin Erden
Instagram
ngnrdn78
Steam
327249586
Hard diskte sıkıntı olabilir benim laptobum da donup yarım saat sonra açılıyordu tamire götürdüğünde hard disk bozulmuş dediler yenisini taktırdım 15 sn de açılıyor şimdi gram donma yok tabii bu sadece bir varsayım benzer olabilir sorunlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Karataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aşırı ısınmadan dolayı olabilir.Sistem üzerine fazla yük biniyordur.Termal macun yenilemeyi düşünün bence.
Fazla yük olsa bile yeniden başlattığımda da windows donar mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hard diskte sıkıntı olabilir benim laptobum da donup yarım saat sonra açılıyordu tamire götürdüğünde hard disk bozulmuş dediler yenisini taktırdım 15 sn de açılıyor şimdi gram donma yok tabii bu sadece bir varsayım benzer olabilir sorunlar.
Ya donma olsa derim ki eski laptop ama windows cevap vermiyor açılmıyor bende anlamadım

Top Bottom