@Abdullah Hacıgül Yeni çıkartacağınız sistemi de etkileyecek mi bu fiyat ve gecikme olarak bununla ilgili bir bilgi verebilir misiniz ?
Yasak ??
Yasak derken?
Aslında biraz yanlış kurmuşum cümleyi ülkeden döviz çıkışını min. Seviyeye çekmek için Mayıs başına kadar ithalat yapilmayacakmiş sanırım yanlış anlamadiysam haber sitelerinden daha detaylı oğrenebilirsiniz.yasak tam olarak nedir
2020 yılının gazabı...Aslında biraz yanlış kurmuşum cümleyi ülkeden döviz çıkışını min. Seviyeye çekmek için Mayıs başına kadar ithalat yapilmayacakmiş sanırım yanlış anlamadiysam haber sitelerinden daha detaylı oğrenebilirsiniz.
Şu fiyatlarla bile alamıyoruz birde bunu uzaktırlarsa stok olmayacak 1 TL lik şeyi 5 e satacaklar hiç alamayacağız.2020 yılının gazabı...
Söyleyecek çok şey var ama işin sonu kötü .
Şu fiyatlarla bile alamıyoruz birde bunu uzaktırlarsa stok olmayacak 1 TL lik şeyi 5 e satacaklar hiç alamayacağız.
Neyse aman yanmayalim reisYönetim, yönetim ve yine yönetim
Coğrafya kader.
Neyse aman yanmayalim reis
bu sadece kısa dönemli belki baskılar, çözüm bu değil. Bizim güzel sistem kurma işimiz yine hayal olarak kalacakAslında biraz yanlış kurmuşum cümleyi ülkeden döviz çıkışını min. Seviyeye çekmek için Mayıs başına kadar ithalat yapilmayacakmiş sanırım yanlış anlamadiysam haber sitelerinden daha detaylı oğrenebilirsiniz.
Aynen biliyorum ama işte yeni çıkacak sistemi de bekliyoruz belki bir açıklama olur diye açtım postu.bu sadece kısa dönemli belki baskılar, çözüm bu değil. Bizim güzel sistem kurma işimiz yine hayal olarak kalacak