Egzoz fanına yakın olan fanı çıkartıp ramlerin olduğu tarafa tak. Ayrıca işlemci soğutucudaki 2 fanı da sol tarafa yani egzoz fanına doğru üfleyecek şekilde...
sadece ve sadece ETS2'de keyifli olabilir kısmen. Ben kardeşime almıştım, ben de denedim. Direksiyonda titreşim motoru var sadece o da çok iyi çalışmıyor...
Yukarıdaki arkadaşın bahsettiği gibi oldukça kötü bir set. Ne sıfır ne de ikinci el fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. Sıfır alman şart ise o bütçede bir...
Ben de bir süre önce şundan almıştım. Tekerlekli olmasına rağmen tekerleri bir işe yaramadığı için moralim de bozulmuştu. Ama en azından direksiyon setini...
1.5 yıldır aynısını kullanıyorum ve gayet memnunum. Kullanan çoğu kişinin dediği gibi masaya kuvvet uygulandığında sallanıyor ancak beni rahatsız eden bir...
Aşağıdaki sitedeki hesaba göre 16.000 TL çıkmaması lazım. 1-3 yaş arası olsa bile 14.885 TL olarak gösteriyor. Ben bütçe sebebiyle en fazla 2022 modeli baz...
Şu an için yıllık 11.626 TL'lik bir MTV'si olması lazım. Ancak dediğim gibi Hybrid olması sebebiyle yakıt tüketiminde sağlayacağı tasarruf ve sorunsuzluğu...