türk telekom kullanan diğer arkadaşlarımın pingi bu kadar yüksek değil ama. Bir yerde indrime hızı olması gerekenden yüksek olunca oluyor tarzı bir şey okudum diye hatırlıyorum ama nerede okuduğumu hatırlamıyorum. Bunu sabitlemenin bir yolu var mıdır.
İnternetimi önceden 4mbps ve 40 gb akn ile kullanıyordum (akn dolunca 1mbps ye düşüyordu). Tarifeyi 12mbps yaptık fakat önceden 33 35 olan pingim artık 55 60 civarlarında dolaşmaya başladı. İndirme hızım çok güzel zaten arayıp altyapı çalışması yaptık tarife yükseltmek ister misiniz demişleri o...
işlemcide görüntü birimi var fakat onu kapatamıyorum. Burada bir çözüm yolu yok gibi başka forumlarda çözümü arayacağım. Ram miktarım 4gb olduğu için 130mb benim için kafadan 2 sekme opera demek :D.
daha önceden birisi bios ayarlarından entegre grafik ayarını kapatarak çözmüş sorunu fakat benim biosumda entegre grafik ayarına girdiğimde kapatma seçeneği yok
Merhaba bilgisayarımda 4gb ram takılı ve doğru okuyor fakat 3.87 gb kullanılabilir diyor. Ram miktarım az olduğu içi 130mb ram bana kafadan bir opera sekmesi demek oluyor. Böyle bir şey normal mi yoksa çözümü var mıdır?
@Abdullah Hacıgül 'ün videosunda resimli şekilde örnek gösterdiği kasanın birebir aynısı. O yeterli olur demişti. Sorunumun kaynağı başka bir şey olabilir mi?
GA H55M-S2 anakart, 9800gt 1GB ekran kartı, 2x2 DDR3 1333MHZ RAM. Bu sisteme xeon x3450 aldım fakat sistem POST ekranında kilitleniyor PSU yüzünden mi yapıyor yardımcı olabilirmisiniz.
Öncelikle anakartım Gigabyte H55M-S2. benim eski işlemcim i3 540 ve ben işlemcimi Xeon X3450 ile değiştirmek istedim. İşlemcimi taktım fakat bilgisayar açılırken post ekranında kilitleniyor, hiçbir tuş çalışmıyor ve çok ısınıyor (eski işlemcimi takarken fark ettim). Anakartım da buzzer mevcutmu...
Baktığımda ne p55 ne h55 bütün anakartların destek listesinde yok bu işlemci anlamadım. Ve çalıştıran bir çok kişi var gerek forumlarda gerek youtube videolarında gördüm.
Basıyorum bir şey olmuyor
1604067440
Donanım arşivi aynı çipsete sahip anakartta aynı işlemciyi çalıştırmıştı. Bende ona güvenerk aldım falat ondaki model udh2 modeliydi. Eğer sorun dediğiniz şeyden kaynaklıysa çok üzülürüm.