• Olm milletin algısında değişik birşeyler var. Mesela kaç tane taksiciyi birileri öldürdü ama Oğuz Erge olayında kamera olayı vardı millet olayın vahşiliğini gördüğü için kamuoyu oluşturdu. Ata Emre Akman olayında da aynısı oldu. Mesela şu alttaki haberler hiç gündem olmadı çünkü kamera kaydı yoktu
    Olm arada röportajlarda görüyorum eleman bulamıyoruz diyenlerin alayı yalan söylüyor bilerek eleman almıyorlar neredeyse %10 işsizlik oranı var millet keyfine mi çalışmıyor sanki
    Şu köpek mevzusu arada bir yükselip sönüyor ama ben bu işin neden olmayacağını kısaca anlatayım
    -Bir arabanın yakıtsız yürüyemeyeceği gibi AKP de rantsız yürüyemez. Nerede rant varsa AKP oradadır. Rant olmayan yere selam bile vermezler.
    -Belediye barınaklarına eşi dostu akrabayı doldurdular bunlar bırakın köpekleri toplamayı barınağın önünden geçen köpeği bile çevirip barınağa sokmazlar. Nasıl olsa o köpek barınağa girse de girmese de bunlar maaşlarını alıyorlar.
    -Hayvan dernekleri her ne kadar muhalif görünse de gizli AKP'lidir. Bunlar cidden muhalif olsaydı hükümet bir tane bile hayvan derneği ortada bırakmazdı. Buna mama üreticileri de dahil olabilir.
    Yani kısaca bir iş AKP'nin eline kaldıysa o iş illa bir yerde patlar gerçekleşmez.
    Ulan harbi sahiplenmezseniz fişlerini çekeriz deyip milleti vicdanı ile baş başa bıraktırdılar nasıl bir parti bu arkadaş
    Şöyle araçlara denk gelen hiç oldu mu lan bir ara oto yıkama çıkışında arabanın içine etmişti cezası yok mu bunun
    1716618228165.png
    Faruk1986
    Faruk1986
    @java Polisin illa bir yerde görmesi lazım kumandalı değil ki kapatsınlar
    MonteCapz
    MonteCapz
    Sistemi kurduklarında beyindeki ayarlar arasında tek bir tuşla geçiş yapabiliyorlar diye biliyorum yani adam kapatıp açabilir.
    I
    indirimmcanavarı
    cezası var. hatta emüsyon testinde kontrol edip yakalaınrsa cezası var
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,591
Üyeler