• Avrupa'da en düşük intihar oranı Türkiye'deymiş. Grönland Kanada ve iskandinav tarafı niye bu kadar yüksek anlamadım. Rahat mı batıyor ki.
    1716617628855.png
    Faruk1986
    Faruk1986
    @java para var pul var hiçbir şey yapmasan bile dünyayı gez Çin'e Amerika'ya git dağcılık yap bu kadar rahatlık içinde intihar mı edilir ya
    TamerKs
    TamerKs
    İnanç meselesi diye yorumladım, amaç yok görev yok
    I
    indirimmcanavarı
    biz gta5teki çeteler gibi yaşadığımız için amacımız var. adamlar yapacak bir şey bulamadığı için direkt intihar ediyorlar. biraz da inanç meselasi
    Olm napmış bunlar lan
    1000018740.jpg
    • Hahaha
    Reaksiyonlar: BixiBlake
    BixiBlake
    BixiBlake
    Zula en son battleroyal modunu getirmişti şimdi hikayeli oyuna mi büründü
    I
    indirimmcanavarı
    olm getirdikleri skin valorant gaia skini bildiğin
    Faruk1986
    Faruk1986
    En son 7 8 sene önce falan oynadım şimdi karı kız ekleyerek sıvama bölümüne geçmişler şuna bak doksanlardaki lara croft bile bu kadar abartılı değildi
    1000018874.jpg
    Eve sürekli makarna alıp milletin neresi aç diyen dayılar aklıma geldi
    Armanc
    Armanc
    Etiyopya'nın Dünya'nın en düşük obezite oranına sahip ülkeler arasında olunca yanında impostor yazması
    Şu meslek lisesi olayını bir tutturamadılar. Ulan yüzde birlik dilimden niye meslek lisesine öğrenci alırsın akıl var mantık var. Ya puanı olmayan gidiyor ya en zirvedekiler gidiyor.
    1000018739.jpg
    Yol yaptı diye hükümeti övmek
    1000018100.jpg
    Armanc
    Armanc
    Benden razı olan?
    Çapuling
    Çapuling
    Ben kullanıyorum İP15 2-3 aydır sorun varsa yanıtlarım. Çok temiz telefon ama aşırı ilgilenmeyen biri olsaydım S23 alıp geçerdim o zaman 25 bin liranın altındaydı.
    EFI Shell
    EFI Shell
    Ankamall'in 2004-2006 arası yapılan ek binanın otoparkı. Akköprü'nün karşısı. Gazi mahallesi. Yanı ise toptancı hali mi ne.
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,629
Üyeler
193,457
Son üye
Çağrı Eyüpoğlu