Fatih Sultan Terim 29 Mayıs 2022 niteliksiz mültecileri mancınık ile suriyeye fırlatalım nitelikli olanları fırlatmayalım onlar yürüyerek dönsünler @Besim Tibuk
niteliksiz mültecileri mancınık ile suriyeye fırlatalım nitelikli olanları fırlatmayalım onlar yürüyerek dönsünler @Besim Tibuk
Fatih Sultan Terim 29 Mayıs 2022 Watch this story by Niçe on Instagram before it disappears. 2M Followers, 375 Following, 1,799 Posts instagram.com Beyler şu aletten nerede bulabilirim bir şey deneyeceğim
Watch this story by Niçe on Instagram before it disappears. 2M Followers, 375 Following, 1,799 Posts instagram.com Beyler şu aletten nerede bulabilirim bir şey deneyeceğim
Fatih Sultan Terim 29 Mayıs 2022 Balkona geçen sene sineklik taktık kedi balkondan atladığı için. Kedi nasıl bir düşünceyle yaptıysa bilmiyorum sinekliğin altını gevşetmiş. Maskeli beşler ırakta nasıl telin altından giriyorlardı aynısını yaptı
Balkona geçen sene sineklik taktık kedi balkondan atladığı için. Kedi nasıl bir düşünceyle yaptıysa bilmiyorum sinekliğin altını gevşetmiş. Maskeli beşler ırakta nasıl telin altından giriyorlardı aynısını yaptı
Fatih Sultan Terim 28 Mayıs 2022 Hadi benzamam bugün çok iyi performans bekliyorum senden. O ciyanno fatto beyne pero domanikise nonsesimaye sempre cokotali tolekazo u kompo ha
Hadi benzamam bugün çok iyi performans bekliyorum senden. O ciyanno fatto beyne pero domanikise nonsesimaye sempre cokotali tolekazo u kompo ha

Reaksiyonlar: Besim Tibuk