Fatih Sultan Terim 8 Eylül 2025 @B1L0 ingilizce muafiyet sınavına gircem. Ama 1 haftam var. Bana 1 hafta boyunca sağlam ingilizce öğretebilecek bi kanal önerin var mı
@B1L0 ingilizce muafiyet sınavına gircem. Ama 1 haftam var. Bana 1 hafta boyunca sağlam ingilizce öğretebilecek bi kanal önerin var mı
Fatih Sultan Terim 21 Ağustos 2025 ee osterwolde kardeş gülme komşuna gelir başına demişler hjgdsfbhjkdfgjkfdngkjdf
Fatih Sultan Terim 7 Ağustos 2025 zippomun benzini bitmiş benzini yok. Sizce başka neyle doldurabilirim?
Fatih Sultan Terim 24 Temmuz 2025 @B1L0 benim laptopun 1 sene daha garantisi var. Acaba götürsem termal macun değiştirirler mi. Ben vida arttırırım korkusuna fanı sökmek istemiyorum
@B1L0 benim laptopun 1 sene daha garantisi var. Acaba götürsem termal macun değiştirirler mi. Ben vida arttırırım korkusuna fanı sökmek istemiyorum
Fatih Sultan Terim 18 Temmuz 2025 İş ilanı açan adamların derdi ne anlamış değilim. Tecrübesiz eleman alınacaktır lise mezunu olması lazım yazıyor. Başvuru yapıyorum biz size dönecez diyolar. Dönecek adam semazen olsun biz iş istiyoruz
İş ilanı açan adamların derdi ne anlamış değilim. Tecrübesiz eleman alınacaktır lise mezunu olması lazım yazıyor. Başvuru yapıyorum biz size dönecez diyolar. Dönecek adam semazen olsun biz iş istiyoruz

Reaksiyonlar: Mantıklı Kanks Aferim