Aynı ürün değil. Bu model ECO adıyla geçiyor. Muhtemelen kullandığı platform aynı fakat kutudan ve bulk kapasitörden kısılmış hali. Bulk kapasitör belki...
Hocam çok sağol cevap veriyorsun bütçem 5k ne alayim
1771425062
Sağlam bişey olsun hani modüler olup olmaması çok önemli değil birde 9070 veya 9060xt için
aynı şey değil evet psu çok daha önemli.psulari bronze silver gold sertifikası ile iyi kötü demek… hocam farklı platform olabilir, verimlilik sertifikası...
Son
Hani senin gibi cullamalar sadece yandaki watt değerlerine bakıp mi anlıyor aynı olduğunu, bari biraz araştırıp yazsaydın ben burda bilgi almak için...
O zaman iade edilebilir dediğim gibi. 3300TL'ye neredeyse bayağı benzeri mevcut zaten. 50W için 700TL fazla vermeye gerek yok. Değişim kabul ederlerse o da...
hocam dediğim gibi cok anladığım şeyler değil, tavsiye üzerine almıştım ama farklı gelince biraz kıllandım
1771348801
hoocam bende E harfini görünce aklıma...
yok hocam strecledim, yarın vericem. ama kutuda çok farklıydı,baya dandik bişeydi
1771347832
valla hocam dediğim gibi özellikler aynı ama fan farklı...
hocam valla başta kutu bile farklıydı neyse dedim ama fanı bile farklı olunca biraz çekindim. ayrıca ben okuduğumda japon kapasitor diyordu kutuda tayvan...