GalaxySal450 isimli üyenin son içerikleri

1. GalaxySal450

Yardım Rampage Rowdy V997 inceleme

Tam bütçeniz ne kadar? Şartlarınız nedir? Ona göre V997'den daha iyi ürünler önerebiliriz. V997 diğer Rampage setlerden daha iyidir, ancak markanın geçmişi kirli olduğu için önermiyorum.
  2. GalaxySal450

Altyapım kaç MBPS?

Burası modeminizin hattınızda verebileceği en maksimum hızdır. 61 Mbps'ye kadar verebiliyormuş. Zayıflama değerlerinize baktığımda 300-400m arasında bir mesafeniz var. 50 Mbps civarı muhtemeldir altyapınızın.
  3. GalaxySal450

Modem Hat Değerlerim Nasıl?

Gayet iyi hocam. PingPlotter 5 ile Google'a traceroute yapma şansın var mı hocam?
  4. GalaxySal450

Öneri Altyapı Olmayan Bölgeye Hangi Modem Alınmalı

Uydunet gibi sistemlere yönelmelisin.
  5. GalaxySal450

Keenetic hopper dsl anlık kopma sorunu

SNR Marjınız biraz düşmüş. Ancak garip olan şey 0.0 dB hat zayıflaması! O değer ne demek biliyor musun? Ya port ya da DSLAM arızası.
  6. GalaxySal450

Yardım Altyapı olmayan yere alınabilecek internet nedir

Altyapısız internet satan yerler var veya hava yoluyla iletişim kuran sistemler var. Onlara bak.
  7. GalaxySal450

Yardım Router önerisi gerekiyor 1000 tl bütçe

Hala almadıysanız benim de başka bir önerim olacak. https://www.akakce.com/router/en-ucuz-mercusys-mr60x-ax1500-2-port-1500-mbps-fiyati,323201104.html Ancak üstteki Deco çok sağlam olur, onu al.
  8. GalaxySal450

Modem Problemi Delirmek Üzereyim

Merhaba. VMG3312-B10B dediğin şey çok eski ve yetersiz bir model. Ancak sizin sorununuz modemden ziyade routerlarınız. Bu net, çünkü daha önce yaşanmıyormuş. 1744312121 Süper bir modem hocam o ya. Zyxel'in en başarılı modellerinden. OpenWrt olsa da çok güzel olurdu.
  9. GalaxySal450

PingPlotter Sonuçlarımı Yorumlayabilir Misiniz

Testteki IP adresini neden gizledin? PingPlotter testlerini okumak icin gerekiyor. Ama genel olarak bakarsak belli birkac hopta cok fazla paket kaybi var: 1. hop, genelde ISP'nin yerel sizin IP'nizdir. Yuzde 55 kayip demek buyuk sorun demek. 3. hop da yine ISP'niz ile alakali olur ve onda da...
  10. GalaxySal450

Yardım Superonline CS2 ping sorunu

Maalesef hakli. SOL genel olarak ping tarafinda kotu.
  11. GalaxySal450

Yardım Diğer Bilgisayarıma Göre Oyunlarda Yüksek Ping Alıyorum

Cogunda request time out yasamissiniz hocam. Pinginiz (Latency) de yuksek. ISP iletisime gecin derdim normalde cunku genelde bu tip seylerde routing sorunlari oluyor. Ama sizde tek bilgisayarda boyleyse onu alim gucu fazla iyi olmayabilir veya yonetemiyor olmali.
  12. GalaxySal450

Çözüldü✓ Aynı anda 2 bilgisayarda 1000MBPS alamıyorum

Basbaya kaldırıyor hocam da artık o sistem yerine bambaşka bir sistem var. Yazmayı unuttum.
  13. GalaxySal450

TürkNet'ten başka İSS önerisi

xDSL salla bakalım buraya. Sorunu bulalım. Zaten TT altyapılıysa hemen hemen aynı sorunu diğer ISP'lerde de yaşarsınız.
  14. GalaxySal450

Boş VDSL Port'u Yok Sorunu

Port sayılarını baştan atamazlarsa olacağı bu. TT'nin sorunu. Zamanında yapsaymış. Şimdi VDSL için port artıracaklar da falan... O kutunun fotoğrafını buraya salla.
  15. GalaxySal450

Öneri Farklı Operatörler İnternet Hızını Artırabilir Mı?

FTTC/FTTB-DSL ise 100'e kadar yolu var hocam. Ulaşabilirseniz atmayı unutmayın.
Geri