Yardım Superonline CS2 ping sorunu

beko349

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, fiber turkcell superonline internete sahibim ve kablosuz olarak kullanıyorum. Cs2de, cybershoke topluluk sunucunda retake modunu oynarken ingiltere ve almanya sunucularında 40-50 ping alırken Türkiye ( istanbul) sunucunda 70-80 ping arasında alıorum bunun sebebi nedir yardımcı olur musunuz? aşağıya değerleri fotoğraf olarak koyuyorum
(Forumda ilk kez konu açıyorum umarım doğru yere açmışımdır)
1742411071567.png

Son zamanlarda yaşanan gelişmelerden dolayı uygulanan bant genişliği daraltma olaylarından kaynaklı sanırım, normalde ping sorunu yaşamazken bende de bu tarz ping artışları meydana geldi son zamanlarda.

Dibindeki sunucu daha fazla ping veriyor :D Trajikomik vallahi ya

Son zamanlarda yaşanan gelişmelerden dolayı uygulanan bant genişliği daraltma olaylarından kaynaklı sanırım, normalde ping sorunu yaşamazken bende de bu tarz ping artışları meydana geldi son zamanlarda.
Yok hocam olaylardan öncede aynı sıkıntı vardı başka bir grupta arkadaş şöyle yazmıştı ."Superonline'ın routingi yurt dışından dolaştırmasıdır." Haklı sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dibindeki sunucu daha fazla ping veriyor :D Trajikomik vallahi ya
Gerçekten çok saçma ama yapacak bişi yok internet sağlayıcısını değiştirmeden çözülmeyecek gibi

Yok hocam olaylardan öncede aynı sıkıntı vardı başka bir grupta arkadaş şöyle yazmıştı ."Superonline'ın routingi yurt dışından dolaştırmasıdır." Haklı sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten çok saçma ama yapacak bişi yok internet sağlayıcısını değiştirmeden çözülmeyecek gibi
Maalesef hakli. SOL genel olarak ping tarafinda kotu.

Geri