BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Bendeokudum.
Bendeokudum.
ne guzelBende
Bilişim Teknolojileri Alanında Lise Öğrencisiyim.Mesleğin ne?
Wireshark'ı günlük hayatta kullanıyorum. O kuruluyken bi bakayım dedim ve aslında tek bir oyunu açtığımızda 20'den fazla IP'ye paket alımı/gönderimi yaptığımızı öğrendim. Hangisinin oyun içi olduğunu nasıl öğrendiğim de bana kalsınBu İP incelemeleri falan nereden aklına esiyor ve bu kadar bilgiyi nasıl öğrendin?
Sanırım. TT'de staj yapmayı düşünüyorum.Bu sizin için bir gelir kapısı olabilir.
Yok ya onun imkanı uzayda yok. Riot napsın beniKonuyu okurken aklıma Riot'un size iş başvurusunda bulunmanızı teklif edeceğini hissettim
Seni döverim.İst bağlantım 11ms sen bana oyunda 20ms veriyorsun olmaz böyle.
Hangi okul?Bilişim Teknolojileri Alanında Lise Öğrencisiyim.
direk ss alsaydın ya niye böyle yükledin
Demek herkeste uygulanmış. Sevdiim.garibanın yüzü gülür mü
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde sen direk izmirden istanbula gidiyorsun ben samsunu felan dolaşıyorum sanırım karadeniz havasını seviyor benim net
Telefondan giriyorum üşendim.direk ss alsaydın ya niye böyle yükledin
E Pingleri göstermekle olmaz ki domainler lazım bize. Tam ekran atabilir misin?
ankara üzerinden gitsem 800km samsunu dolaşınca 1400kmDemek herkeste uygulanmış. Sevdiim.
Ben de eskiden valve sunucularına Kahramanmaraş üzerinden bağlanırdım. bölgemdeki CGN Havuzunda böyle bir routing sorunu olduğunu söylediğimde ilettiler ve o zamandan beri Valve sunucularında Maraş veya Ankara'yı dolaşmıyorum ama nedense ping biraz arttı
Ama genel olduğu söyleniyor benden kaynaklı değilmiş.
İzmir-İstanbul bağlantım direkt yönlendirme olsa 7ms falan. Ama dolaştığı için 11-12ms çıkıyor.
Niye?Hangisinin oyun içi olduğunu nasıl öğrendiğim de bana kalsın
Ben Marmaris'ten çıkıyorum.ankara üzerinden gitsem 800km samsunu dolaşınca 1400km
Napcan.Niye?