Yardım Diğer Bilgisayarıma Göre Oyunlarda Yüksek Ping Alıyorum

Reaksiyon skoru
1
Merhabalar,

Masaüstüme komple su döküldüğü için laptoba geçtim.Masaüstünde kullandığım a'dan z'ye tüm ekipmanlar şuanda laptopta kullandığımla birebir aynı ethernet kablosuna kadar.Masaüstü bilgisayarımda Escape From Tarkov oyununda serverlar düşük pingle seçilebilir haldeyken,laptopumda aynı serverler çok yüksek pingli olarak gözüküyor ve seçemiyorum.Bunu düzeltmem mümkün müdür? Ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz?Bir alakası olur mu olmaz mı bilmiyorum ama laptop,masaüstüme göre çok daha güncel ve yeni bir sistem.Görseldeki yüksek pingli ve zaman aşımı olan sunucuların çoğu masaüstümde düşük pinglerde seçilebilir durumdaydı.

Ekler

• servers.png
    servers.png
    298.4 KB · Hit: 14
Merhabalar,

Masaüstüme komple su döküldüğü için laptoba geçtim.Masaüstünde kullandığım a'dan z'ye tüm ekipmanlar şuanda laptopta kullandığımla birebir aynı ethernet kablosuna kadar.Masaüstü bilgisayarımda Escape From Tarkov oyununda serverlar düşük pingle seçilebilir haldeyken,laptopumda aynı serverler çok yüksek pingli olarak gözüküyor ve seçemiyorum.Bunu düzeltmem mümkün müdür? Ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz?Bir alakası olur mu olmaz mı bilmiyorum ama laptop,masaüstüme göre çok daha güncel ve yeni bir sistem.Görseldeki yüksek pingli ve zaman aşımı olan sunucuların çoğu masaüstümde düşük pinglerde seçilebilir durumdaydı.
laptop wifi ile kullanıyorsan sebebi budur wifi ile oyun oynamak işkence.

Cogunda request time out yasamissiniz hocam. Pinginiz (Latency) de yuksek. ISP iletisime gecin derdim normalde cunku genelde bu tip seylerde routing sorunlari oluyor. Ama sizde tek bilgisayarda boyleyse onu alim gucu fazla iyi olmayabilir veya yonetemiyor olmali.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,320
Üyeler
185,706
Son üye
WillRise
Geri