Razer blackshark v2x var kulaklıktan memnunum ama ses kartım ea5 plus gibi kristal netliğinda sesler sunabilen ses kartımda daha net ve üst düzey ses...
Asus'un f/p ürünleri harici bu tip üst seviye ürünleri içime hiç sinmiyor daha alt sekmentte artic gibi markaların kaliteli sıvı soğutmaları varken asus'un...
Bu fiyata bu telefon çok iyi amiral seviyesi işlemcisi güçlü ben kullanıyorum batarya performansı stabilizesi falanda çok iyi kamerası normal kullanıcıyı...
8s gen 3'lü telefonu bu fiyatlarda görmek şaşırtıcı, F7 çıktığı için stok eritme yapıyor gibiler, fiyatı çok güzel geldi gözüme
POCO F6
Anker Q21i Kulaklık
yalan mı la amd işlemci yapsın alıpda sorunsuz kullanan görmedim ak şunların ekran kartını arkadaşım çay toplayıp alnının teriyle 25k ya 6750xt li sistem...
Selam beyler. Sapphire RX 7900 XT Nitro ekran kartım var ve gerçekten çok memnunum. 20 GB VRAM kapasitesi ve saf kas gücüyle hâlâ çok güçlü bir kart...
Hocam arkadaşımla beraber aktif olarak 2. el sistem toplayıp satıyoruz parça parça alıyoruz gerekirse bütün alıyoruz. Şuan hesabını yaptık piyasa fiyatı...