yuksek agirliklarda bileği desteklemek için kullaniliyor. Yanlış formda yaparken sakatlanma ihtimalini azaltır. Yeni başladığın kolayca sakatlanman olasi. Alman yararina olur.
bariz bir şekilde giren bir sey varsa veterinere git. Eğer sadece iltihaplanip kapandiysa çay kaynatip pamuğa deminden dök ve nazikce kedinin gözünü sil. Günde birkaç defa uygula, eğer herhangi bir şekilde iyileşme belirtisi olmazsa veterinere git. Tabi ki direkt veterinere götürmen daha faydali...
yapabilirsin. Ben uc farkli liseye gittim sonra imam hatibe dondum sikinti olmuyo gidiste de geliste de. Sadece anadoluya geçtiğin zaman almadigin derslerin sınavına giriyosun zorlamiyolar zaten. Meb saçma sapan bi değişiklik yapmadıysa durum böyle
kür için çok erken dostum. Yaşın daha çok genç ve muhtemelen instada gördüğün 18 y.o lardan etkilendin ama onlarin hayati bundan ibaret. Bu iş omzuna iğne saplamak degil beslenme ve sağlık kısımları da var ve vucudunun ilaca nasil tepki verecegini bilemezsin. Buyumesine büyürsün ama dikkat...
Her vücudun yağları depoladığı yer farkli olabilir kollarin o yuzden yagsiz gozukebilir.
haftada 1 kilodan fazla kaybetmeyecek sekilde kalorilerini ayarla ve birkac hafta daha devam et. Formunu görmediğim için kesin bi yorum yapamam ama 72-73 kiloda bulka baslarsin. Bulkta da kaloriyi cok...