Neler Yeni

Temiz namuslu bir kizla nasil konusabilirim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ahmet köklü
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
18 yasindayim kendim gibi kizlarla iletisimi olmayan yumusak kizlari hemen ablayan erkekler gibi ayni sekilde karsi cins icin dusunursek hic sevgilisi olmamis sigara alkol icmedim bunlari dinim var ve yemin ederek soyluyorum namusum temiz ve kendim gibi biri cevremde cok vardir ama bulamiyorum yani ben evlenecegim kisiye eb ince ayrintisina kadar sorarim gecmiste neler oldu diye eger sevgilisi olduysa ayrilma boktasina gelirim iliskiye girdiysa tokat atip gonderirim
O. Cocugunu yani dusuncem boyle sizce basil konusabilirim

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
eğer aradığın özellik onlarsa malesef konuşamazsın. anca görücü usulü

hiç erkeklerle muhattap olmamış bir kız istiyorsun ve sonrada nasıl konuşabilirim diye soruyorsun . mantıken seninle de konuşmaması lazım :D

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
18 yasindayim kendim gibi kizlarla iletisimi olmayan yumusak kizlari hemen ablayan erkekler gibi ayni sekilde karsi cins icin dusunursek hic sevgilisi olmamis sigara alkol icmedim bunlari dinim var ve yemin ederek soyluyorum namusum temiz ve kendim gibi biri cevremde cok vardir ama bulamiyorum yani ben evlenecegim kisiye eb ince ayrintisina kadar sorarim gecmiste neler oldu diye eger sevgilisi olduysa ayrilma boktasina gelirim iliskiye girdiysa tokat atip gonderirim
Niye birisiyle ilişkiye girdiyse kötü birisi mi oluyor? Cinsellik dürtüleri insanın doğasında vardır. Bu düşünceyle böyle birisini zor bulursun dostum.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
görücü usulu elazığın bir köyünden evlen bence

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Onu bende arıyorum temiz , güzel aile kızı ama yok bulamadım 27 yaşındayım hâlâ yok 😄 sen bulursan ablasını da bana ayarla 😂

Kara*

80+ Silver
birincisi sen kimsenin geçmişine racon kesemezsin bunları göze aldın sonuçlarına katlanırsın bunu önce kabullen. ikincisi kızları meta gibi görmekten vazgeç yok dini değeri şöyle olacak sadece kocam da kocam deyip tapacak diyorsan seni uzun süreli yalnızlık bekliyor. sadece sana ışık yaktığım yer günümüz ilişkilerinin basite inmesi. son olarak bu ağır dozlu otuzbiri bırakmanı öneriyorum zihnini felakete sürükler.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,300
İsim
uwu
Keşke öyle bir canlı olsa ama artık günümüz gençleri aşkı cinsel temaslardan ibaret sanıyor.

Oysa aşk uzaktan da sevebilmektir yeri geldiğinde ona yardımcı , destek olmaktır . Değer vermek ve sevdiğini ona hissettirmektir .

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ahmet köklü
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Niye birisiyle ilişkiye girdiyse kötü birisi mi oluyor? Cinsellik dürtüleri insanın doğasında vardır. Bu düşünceyle böyle birisini zor bulursun dostum.
Evet insan kacakcisi daha masum geliyor ciddeb diyorum sizin bu sacmaliklarinizdan dolayin oluyor ayriyeten karismiyorum benimle omur gecirecek birinin o. Cocugu olmasini istemiyorum adam akilli konusun onenli birsey benim icin bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

birincisi sen kimsenin geçmişine racon kesemezsin bunları göze aldın sonuçlarına katlanırsın bunu önce kabullen. ikincisi kızları meta gibi görmekten vazgeç yok dini değeri şöyle olacak sadece kocam da kocam deyip tapacak diyorsan seni uzun süreli yalnızlık bekliyor. sadece sana ışık yaktığım yer günümüz ilişkilerinin basite inmesi. son olarak bu ağır dozlu otuzbiri bırakmanı öneriyorum zihnini felakete sürükler.
Omur gecirecegim kisiyi yargilayamam ha komiksiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen kımsın tokat atıyon la
ne ergen adamsın
Omur gecirecegim kadin benimle dalga geciyor kizlarla arkadas olunmaz ask anlaminda bakilir arkadas olurum diyen asiri ataturkcu solcu cahildir

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Mirhan Yalçın
gelecekteki sevgiline kolaylık diliyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,538