hwjwwww

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• hwjwwww
      hwjwwww, Fiber Kablo Çekildi Ne Yapmam Lazım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      turk telekomun x'de şikayet sayfası var, bir kere bende kullanmıştım. direk çözüm sunuyorlar, müşteri hizmetleri gibi değil. bak bu arkadaşın dediği çok...
    • hwjwwww
      arayınca sana anlatmışlardır, ısrarla çözüm aramana şaşırıyorum. müşteri hizmetlerinin çözemediğini burda kim çözerse elini öperim valla. sana sıra gelince...
    • hwjwwww
      hocam anlamıyorsun okuduğunu. müşteri hizmetleri nereden bilecek yahu? saha çalışanları bilir bunu.ulaşabiliyorsan onlara ulaş ki epey zordur yoksa...
    • hwjwwww
      bekle gelir yakında, sırayla bağlıyorlar. böyle şeylere de konu açmayın ya. hiç bir şey bilmiyorsan müşteri hizmetlerini ara, zaten benim söylediğimi...
    • hwjwwww
      hwjwwww, Öneri 70-80 Bandında Gaming Laptop Tavsiyesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      çok büyük sorun olur. 5060 qhd açarsa rezil olur. 5070 bile doğru düzgün açamaz.full hd ekran ara, nit iyi olsun, 100% srgb olsun ekran yeterli. arkadaşın...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,067
Üyeler
202,784
Son üye
Mixvans
Geri