Fiber Kablo Çekildi Ne Yapmam Lazım

-pSx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
446
Adresimize yol boyunca yer altından fiber kablo çekildi ve sokağa büyük bir fiber kutusu konuldu, ama kazı ya da evlere fiber dağıtımı yapılmadı 1.5 ay oldu gelen giden yok ne yapmak lazım

Bu işler hızlı olmuyor maalesef. Belki yarın gelir belki 1 sene beklerseniz.

bekle gelir yakında, sırayla bağlıyorlar. böyle şeylere de konu açmayın ya. hiç bir şey bilmiyorsan müşteri hizmetlerini ara, zaten benim söylediğimi söyleyecekler.
Forum ne için kurulmuş paşam. Kategoriye uygun soru-cevap-yardım için kurulmuştur efendimiz.

Müşteri hizmetlerinin hiçbir şeyden haberi yok, aradığımda fiber yok maksimum 40mb verebiliriz 40mb bağlayalım gelince fibere geçersiniz diyor elli kere aradım, aramadığımı nerden biliyorsun?

Yapabileceğim başvurabileceğim bir yer var mı onu öğrenmek için yazıyorum, kutuyu çekip bıraktılar ama bu kutudan önce de ufak bir kutu vardı onda da fiber vardı ama evlere vermediler 6-7 yıldır, şimdi çalışan kişiler evlere de gelecek dediler ama yine kutu geldi evlere dağıtım olmadı, daha dolabıyla aramda 50 metre var ama ücretini verip havadan ben kendim çektircem gerekirse ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
bekle gelir yakında, sırayla bağlıyorlar. böyle şeylere de konu açmayın ya. hiç bir şey bilmiyorsan müşteri hizmetlerini ara, zaten benim söylediğimi söyleyecekler.

hocam anlamıyorsun okuduğunu. müşteri hizmetleri nereden bilecek yahu? saha çalışanları bilir bunu.ulaşabiliyorsan onlara ulaş ki epey zordur yoksa bekleyeceksin biraz, sana kaç defa tekrar etmem gerekiyor?

öbürü de forum ne için kurulmuş diyor, hay allahım sabır ya. okuduğunuzu da anlayamıyorsunuz.

illa rahatlatacaksa benim apartmana aralık gibi geldi fiber ama dönüşüm nisan mart gibi oldu. müşteri hizmetleri hiç bir şey bilmiyor, sırayla bağlıyorlar.saha ekibi ne zaman gelirse o zaman olur dönüşüm.

Son düzenleme:

bence okuduğunu anlamayan sensin dostum, ne yazmışsın bir tekrar oku istersen;

“Hiçbir şey bilmiyorsan müşteri hizmetlerini ara”

Ben de diyorum ki aradım, öyle bir çalışma yok, bilgimiz de yok, şu an VDSL var, yersen diyorlar.

Gerekirse kendim evimden, saha dolabına kadar fiber çekebilirim, öyle bir imkanım var eğer böyle bir şey yaparsam, sonrasında nereye ulaşmam lazım, ya da bir faydası olur mu onu soruyorum arkadaşlara.

arayınca sana anlatmışlardır, ısrarla çözüm aramana şaşırıyorum. müşteri hizmetlerinin çözemediğini burda kim çözerse elini öperim valla. sana sıra gelince bağlayacaklar diyorum, alınganlık yapıp bana kızıyorsun. tekrar ara müşteri hizmetlerini, tatlı dille saha ekiplerine ulaşıp sormak istediğini söyle, iyi birine denk gelirsen seni birine aktarırlar ve sana tahmini bir şey söylerler. bunu hayat meselesi haline getirmek çok anlamsız.kendi başına bir şey yapma bence. ben özür dilerim tepkiyi biraz abarttım.

bence okuduğunu anlamayan sensin dostum, ne yazmışsın bir tekrar oku istersen;

“Hiçbir şey bilmiyorsan müşteri hizmetlerini ara”

Ben de diyorum ki aradım, öyle bir çalışma yok, bilgimiz de yok, şu an VDSL var, yersen diyorlar.

Gerekirse kendim evimden, saha dolabına kadar fiber çekebilirim, öyle bir imkanım var eğer böyle bir şey yaparsam, sonrasında nereye ulaşmam lazım, ya da bir faydası olur mu onu soruyorum arkadaşlara.
Sen çekemezsin dostum öyle şey olmaz. O zaman herkes ben kablo çekeceğim der ortalık birbirine girer.

Mesela bizde fiber var ama telekomun siteye koyduğu cihaz 100 mbit verebildiği için cihaz değişmeden yüksek hıza geçemiyoruz. Yöneticide odunun biri hiç ilgilenmiyor. Üstünede siteyi yapan müteahhit dairelere ethernet kablo çekmiş fiber yerine. Velhasıl merkezi yerde telekom merkezine de 100 metredeyiz ama ne yönetim takıyor ne telekom.

En iyi çözüm sosyal medyadan yazmak. İş yerimin yann binadaki eleman x den sanırım soyluya yazmıştı 2 3 sene evvel. Adamlar ne alakaysa geldi adamın binaya fiber çektiler. Ama bizim binaya hala o fiberi vermediler. Bu binanın yöneticide maalesef ilgilenmiyor.

turk telekomun x'de şikayet sayfası var, bir kere bende kullanmıştım. direk çözüm sunuyorlar, müşteri hizmetleri gibi değil. bak bu arkadaşın dediği çok mantıklı bu en iyi çözüm olur senin için. yalnız bunu ölüm kalım meselesi haline getirme, yakında çekilir zaten.
Sen çekemezsin dostum öyle şey olmaz. O zaman herkes ben kablo çekeceğim der ortalık birbirine girer.

Mesela bizde fiber var ama telekomun siteye koyduğu cihaz 100 mbit verebildiği için cihaz değişmeden yüksek hıza geçemiyoruz. Yöneticide odunun biri hiç ilgilenmiyor. Üstünede siteyi yapan müteahhit dairelere ethernet kablo çekmiş fiber yerine. Velhasıl merkezi yerde telekom merkezine de 100 metredeyiz ama ne yönetim takıyor ne telekom.

En iyi çözüm sosyal medyadan yazmak. İş yerimin yann binadaki eleman x den sanırım soyluya yazmıştı 2 3 sene evvel. Adamlar ne alakaysa geldi adamın binaya fiber çektiler. Ama bizim binaya hala o fiberi vermediler. Bu binanın yöneticide maalesef ilgile

hocam anlamıyorsun okuduğunu. müşteri hizmetleri nereden bilecek yahu? saha çalışanları bilir bunu.ulaşabiliyorsan onlara ulaş ki epey zordur yoksa bekleyeceksin biraz, sana kaç defa tekrar etmem gerekiyor?

öbürü de forum ne için kurulmuş diyor, hay allahım sabır ya. okuduğunuzu da anlayamıyorsunuz.

illa rahatlatacaksa benim apartmana aralık gibi geldi fiber ama dönüşüm nisan mart gibi oldu. müşteri hizmetleri hiç bir şey bilmiyor, sırayla bağlıyorlar.saha ekibi ne zaman gelirse o zaman olur dönüşüm.
Kardeş sen insanları böyle niye kışkırtıyorsunki adama yol göstermek yerine bilmediği için soruyor demi?

İlçende türk telekom müdürlüğü var ise oraya git apartman sakinlerinden imza toplayıp dilekçeni götür. Eğer eski bir muhitteyseniz fiber çekip binaya çekmemezlik yapabiliyorlar, bu sebeple direkt şahsi dilekçeni götürürsen iş hızlanıyor. Bu arkadaş gibi iş bilen yoktu zamanında çok akıllı kendisi heralde.
Banada aynısını demişlerdi 3 ay sonra fiber çekilmişti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca yukarıdaki arkadaş çok biliyor gibi müşteri hizmetlerine bağla saha ekibiyle görüşmek iste demiş ahahahahaha. Telekom çoğu yerde taşeron ile çalışıyor dostum sen öyle kafana göre gidip müşteri hizmetlerinden saha görevlisi numarası alamazsın. Direkt olarak müdürlüğe gitmek en kolay çözüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,146
Üyeler
202,805
Son üye
volkan1907
Geri