Forum ne için kurulmuş paşam. Kategoriye uygun soru-cevap-yardım için kurulmuştur efendimiz.bekle gelir yakında, sırayla bağlıyorlar. böyle şeylere de konu açmayın ya. hiç bir şey bilmiyorsan müşteri hizmetlerini ara, zaten benim söylediğimi söyleyecekler.
bekle gelir yakında, sırayla bağlıyorlar. böyle şeylere de konu açmayın ya. hiç bir şey bilmiyorsan müşteri hizmetlerini ara, zaten benim söylediğimi söyleyecekler.
bekle gelir yakında, sırayla bağlıyorlar. böyle şeylere de konu açmayın ya. hiç bir şey bilmiyorsan müşteri hizmetlerini ara, zaten benim söylediğimi söyleyecekler.
Sen çekemezsin dostum öyle şey olmaz. O zaman herkes ben kablo çekeceğim der ortalık birbirine girer.bence okuduğunu anlamayan sensin dostum, ne yazmışsın bir tekrar oku istersen;
“Hiçbir şey bilmiyorsan müşteri hizmetlerini ara”
Ben de diyorum ki aradım, öyle bir çalışma yok, bilgimiz de yok, şu an VDSL var, yersen diyorlar.
Gerekirse kendim evimden, saha dolabına kadar fiber çekebilirim, öyle bir imkanım var eğer böyle bir şey yaparsam, sonrasında nereye ulaşmam lazım, ya da bir faydası olur mu onu soruyorum arkadaşlara.
Sen çekemezsin dostum öyle şey olmaz. O zaman herkes ben kablo çekeceğim der ortalık birbirine girer.
Mesela bizde fiber var ama telekomun siteye koyduğu cihaz 100 mbit verebildiği için cihaz değişmeden yüksek hıza geçemiyoruz. Yöneticide odunun biri hiç ilgilenmiyor. Üstünede siteyi yapan müteahhit dairelere ethernet kablo çekmiş fiber yerine. Velhasıl merkezi yerde telekom merkezine de 100 metredeyiz ama ne yönetim takıyor ne telekom.
En iyi çözüm sosyal medyadan yazmak. İş yerimin yann binadaki eleman x den sanırım soyluya yazmıştı 2 3 sene evvel. Adamlar ne alakaysa geldi adamın binaya fiber çektiler. Ama bizim binaya hala o fiberi vermediler. Bu binanın yöneticide maalesef ilgile
Kardeş sen insanları böyle niye kışkırtıyorsunki adama yol göstermek yerine bilmediği için soruyor demi?hocam anlamıyorsun okuduğunu. müşteri hizmetleri nereden bilecek yahu? saha çalışanları bilir bunu.ulaşabiliyorsan onlara ulaş ki epey zordur yoksa bekleyeceksin biraz, sana kaç defa tekrar etmem gerekiyor?
öbürü de forum ne için kurulmuş diyor, hay allahım sabır ya. okuduğunuzu da anlayamıyorsunuz.
illa rahatlatacaksa benim apartmana aralık gibi geldi fiber ama dönüşüm nisan mart gibi oldu. müşteri hizmetleri hiç bir şey bilmiyor, sırayla bağlıyorlar.saha ekibi ne zaman gelirse o zaman olur dönüşüm.