Aslımda bütçe değil derdim f/p olsun ama bu 5060 lı olanı iptal edersem benim alıcağım ürün bu konudaki olma 73 bin olan ai9 365 qhd olan olur yani 12bin...
Hala 5060 lı makineyi iptal edip bunu alsam mı diye düşünüyorum bir taraftanda ikisinide 8gbvram i olması nesil olarak aynı nesilde olmalarından dolayı ...
Slim modeller 90w şimdi karşılaştırmasını izledim YouTube üzerinden 115w olan fat kasa 16 ile yani işlemcisi 3nm Intel daha verimli ve daha hızlı performans...
Slim olan model watt ı düşük ama metal kasa daha iyi işlemci çok daha iyi ekran v.s düşündür dü beni bu arada burda ucuz ti olarak linki verilen 5070 ti...
Hocam HP nin sitesinde diğer bütün cihazlar için 7ms ve düşük mavi ışık yazıyor bu cihaz için bilgi verilmemiş bide şu linkteki cihazı buldum şimdi cihaz...
Ekranının %62,2 srgb olması bataryasının ufak olması bide tekli süresini bir türlü öğrenemem caydırdı beni 5070 ten yoksa onuda satın almıştım iptal ettim...
5070 olan bundan başka birde Lenovo loq var 65k ya ondada 13.nesil i7 işlemci var 24ram onun haricinde ben göremedim . Onunda ekran kötü ,ekranı idare...